PH-1 RIAA levysoitinesivahvistin

690,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Gold Note PH-1 on kohtuu hintainen ja upealla äänenlaadulla varustettu levysoitinesiaste sekä MM- että MC-äänirasioille.

Gold Note PH-1

Gold Note PH-1 on arvostetun italialaisvalmistajan laadukas, mutta kohtuuhintainen RIAA-korjain eli levysoitinesivahvistin sekä MM- että MC-äänirasioille. PH-1 sopii hyvin monen highend-rasian korjaimeksi. Vankka metallikotelo suojaa häiriöiltä ja kiiltävän musta etulevy luo eleganssia yksinkertaisen, mutta musiikkinautinnolle kriittisen osan tyyliin.

Kiitos rengassydänmuuntajan häiriöttömyyden, PH-1 on erinomainen pari low output MC-rasioille jopa 0,15mV antojännitteeseen asti. Toiminnan optimointia varten PH-1:n virransyöttö on nelinkertaisesti stabiloitu ja siksi se toimii täydellisesti sekä MM-rasioiden että myös MC-rasioiden kanssa ilman erillistä Step-Up-muuntajaa. PH-1 toimii jopa äänirasioiden kanssa, joiden sisäinen impedanssi on alle 10 ohmia.

Gold Note PH-1 on vaikuttavan hyvän kuuloinen missä vain audiojärjestelmässä ja äänenlaatua voi parantaa vielä entisestään käyttämällä varta vasten suunniteltua PSU-1-lisävirtalähdettä.

Vahvistus MM 45dB ja MC 65dB, sisääntuloimpedanssi MM 47kohm ja MC 470ohm, antoimpedanssi vain 50 ohmia ja mitat kompaaktit 100 x 105 x 260 mm.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Toimii myös low output MC-rasioilla ilman erillistä Step-Up-muuntajaa.
  • Korkealaatuinen levysoitinetuvahvistin

     

  • PH-1 ei tarjoa impedanssisovituksen säätöjä, ne ovat vain PH-10 ja PH-1000 -malleissa.

    Viimeistely Musta
    Takuu 3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PH-1 RIAA levysoitinesivahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *