PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin

1.530,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Gold Note PH-10 0n huippuluokan RIAA-korjain monipuolisilla säädöillä ja kahden levysoittimen tuella. Tämä RIAA on voittanut lukuisia testimenestyksiä kansainvälisessä lehdistössä.

Gold Note PH-10

Gold Note PH-10 on hyvin kaunisääninen ja poikkeuksellisen monipuolisesti säädettävä huippuluokan RIAA-korjain kahdelle levysoittimelle. Ja RIAA-korjain vaikuttaa todella paljon älppärikuuntelussa äänenlaatuun. Absolute Sound -julkaisun sanoin: “Jotkut levysoitinesivahvistimet pyrkivät täsmälliseen tekniseen objektiivisuuteen. PH-10 ei ole sellainen tuote, PH-10 keskittyy täysillä musiikkiin. Jos etsit paljastavaa laitetta, kannattaa katsoa muita vaihtoehtoja, mutta jos etsit nautintoa, PH-10 on sinulle. Kuten hyvä viini tai hieno auto, PH-10 tyydyttää tarpeesi sekä hetkessä että kestävinä muistoina”.

PH-10:n käyttö on monen muun Gold Note -mallin tapaan sujuvaa SKC:llä eli Single Knob Control -nupilla, jota pyörittämällä ja painamalla hoidat kaikki säädöt ja valinnat selkeän yksinkertaisesti.

Äänirasioiden sähkömekaaniset ominaisuudet vaihtelevat ja ne tarvitsevat oikean sovituksen levysoitinesivahvistimeen toimiakseen optimaalisesti. Äänirasian näkemä korjaimen sisääntuloimpedanssi on Gold Note PH-10:ssä valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta eli saat varmasti rasiasi kyvyistä kaiken nautinnon irti.

Äänilevyjä on tehty eri aikakausilla ja eri tuotantoyhtiöissä monella tavalla. RIAA-korjaus on vain yksi äänensävyllinen ratkaisu, myös Decca-London ja American Columbia ovat olleet käytössä. Nämä kaikki kolme EQ-esiasetusta ovat tarjolla ja lisäksi jokaisesta on diskanttikorjaukseltaan vakiosta poikkeava Enhanced-vaihtoehto. Käytettävän korjauksen lisäksi PH-10 antaa sinun valita neljästä vahvistuksen määrästä, jotta saat älppärisi soimaan sopivalla äänenvoimakkuudella suhteessa muihin ohjelmalähteisiisi.

Halutessasi voit terästää PH-10:n äänenlaatua entisestään induktiivisella PSU-10-virtalähteellä. PSU-10 mahdollistaa PH-10:n täyden kukoistuksen, jolloin saat vielä uskottavammin välittyvän musiikillisen realismin, paremman dynamiikan ja vahvemman kolmiulotteisuuden levyiltäsi.

Vahvuudet ja rajoitteet

 • Musiikkiin ja esitykseen hienosti ohjaava luonne, miellyttävä kuunnella.

   

 • Kolme eri korjauskäyrää ja jokaiselle normaali- ja enhanced-valinta.

   

 • MM 45dB ja MC 65dB vahvistus sekä neliasentoinen vahvistuksen hienosäätö.

   

 • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

   

 • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

   

 • Ei halpa ratkaisu, mutta äänenlaatunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta vähintään hintansa arvoinen.

  Tuotemerkki Goldnote
  Lähdöt Stereo RCA ja stereo XLR.
  Tulot 2kpl levysoitin MM/MC-äänirasialla sekä lisävirtalähde.
  Mitat 200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)
  Paino 4 kg
  Viimeistely Musta, Hopea, Kulta
  Takuu 3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *