Valore 425 LITE

1.050,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Gold Note Valore 425 LITE on kohtuu hintainan, tyylikäs ja hyvin soiva levysoitin joka valmistetaan Italiassa pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Gold Note Valore 425 LITE

Italialaisen Gold Noten edullisin levysoitin Valore 425 Lite on hieno soitin niin ääneltään kuin pelkistetyn visuaaliselta ilmeeltään. Valore 425 Liten 30mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä.

Levylautanen on valmistettu monikerrosrakenteisesta HDF levystä joka on päällystetty Polyasetaalista joka auttaa entisestään haitallisten resonanssien eliminoinnissa. Runkolevyn ja levylautasen väliin jäävä rako on vain 3mm, näin lyhyt etäisyys mahdollistaa paremman pyörintävakauden ja äänettömyyden. Valore 425 Lite levysoittimessa hyödynnetään 9″ äänivartta jonka rakenne on johdettu kehutusta B-5.1 mallista. Kokonaisuuden kruunaa korkealaatuinen pölykansi joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Äänirasiaksi suosittelemme esim. Gold Note Wasari Red rasiaa: 195€.

Vahvuudet ja rajoitteet

 • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

   

 • Haitallisia värähtelyitä tehokkaasti eliminoiva rakenne.

   

 • Erinomainen hinta-laatusuhde.

   

 • Levysoittimen pohjassa olevat jalat voivat olla kovilla pinnoilla liukkaat. Tilauksen yhteydessä voit pyytää toimitukseen tyylikkäät piikkialustat.

  Tuotemerkki Goldnote
  Mitat 425mm Lev, 170mm Kork, 360mm Syv
  Paino 7 kg
  Viimeistely Musta, Valkoinen
  Takuu 3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valore 425 LITE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *