Historia

Mapitare Electronics historia alkaa vuodesta 1999 lähtien, milloin yrityksen perustaja Petri Särkisaari aloitti kaupallisen toimintansa Hifi- ja Highend kauppiaana Rovaniemellä (RoiAudio). Kipinä kaupallisen toiminnan aloittamiseen sai alkunsa halusta tarjota musiikin ja elokuvien harrastajille oikeat puitteet päästä tutustumaan korkeatasoisiin äänentoistolaitteisiin.

Rakkaudesta musiikkiin ja elokuviin! Kun musiikin kuuntelu tai elokuvien katselu on jo viikottaista, kannattaa ehdottomasti laajentaa näkemyksia ja tulla tutustumaan, mitä kaikki mahdollisuuksia harrastuksesi voi sinulle antaa. Aika siirtyä taustamusiikista istumaan paikalleen hankkimaan elämyksiä? Musiikin kuuntelua voi parhaimmillaan verrata tunteikkaaseen mielihyvä olotilaan, missä stressi poistuu ja tunteet herään naurun ja ilon kyynelinä henkiin.

Elämysten pitää olla siellä, missä eniten vietät aikaasi!

Suomessa on paljon hienoja musiikkitapahtumia ja elokuvateattereita, mutta voitko vaikuttaa niiden sisältöön, muotoon tai aikatauluun joka ei mahdollista osallistumista? Haluatko silti saada musiikillisia ainutlaatuisia kokemuksia rajoitteitta, laajentaa nopeasti näkemyksiä musiikin genrejen ihmeelliseen maailmaan ja tutustua uusiin eri artisteihin käsin kosketeltavasti?

Mapitare Electronics ei ole vain pelkkä yritys, joka on kulkenut pitkän taipalen äänentoiston parissa palvellen asiakkaita. Jaamme sinun kanssa myös kaiken kokemuksemme ja tietämyksen musiikista, artisteista ja kulttuurista. Laitevalmistajien kulttuuri, perinteet ja intohimot musiikin toistoa kohtaan on synnyttänyt tuotteemme, joka tekee niistä ainutlaatuisia.

Mapitare-Electronics Showroom

Tervetuloa tutustumaan Italialaisen kulttuuriin parhaimmillaan. Tarjoamme parhaan ympäristön päästä tutustumaan hienoihin tuotteisiin ja musiikkiin, jossa lähtee stressi ilman hikeä!

Mapitare Electronics maahantuonti keskittynyt hyvin pitkälle Italialaisiin laitteisiin, jonka taustalla ovat jo vuosi satojen kulttuuriperinteet ja intohimo musiikkia ja sen luonnollista toistamista kohtaan.

Tervetuloa tutustumaan palveluumme kaikilla aisteilla!

Saat meiltä kaikki tarvitseman stereo verkko- ja vinyylisoittimista aina monihuone- ja kotiteatterijärjestelmiin (laitteet, asennus ja opastus). Mapitare-Electronics on kaikki valmiina esittelyä varten.

Lämpimästi tervetuloa aitojen elämyksien pariin!