Tietosuojaseloste

Mapitare Electronics verkkokaupan rekisterinpitäjä


Tämä on Mapitare Electronics:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 18.08.2022.

Mapitare Electronics
Hirvaskatu 14
96190 Rovaniemi
Ly-tunnus 2220644-8
info@mapitare-electronics.fi
puh. +358405359506

Mapitare Electronics toimii verkkokaupan rekisterinpitäjänä.

Mapitare Electronics on Suomalainen yritys, jonka taustalla on jo yli 20-vuoden kokemukset viihde-elektroniikan vähittäiskaupasta ja maahantuonneista.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Rekisterin nimi


Mapitare Electronics – Kaupan asiakasrekisteri

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin tallennetaan verkkokaupasta hankitut laitteet.

Asiakasrekisteriin tallennetaan vain palvelun kannalta välttämättöntä tietoa, joilla laitteet voidaan yhdistää asiakkuuteen. Maksusuorituksista vastaa maksunvälityspalvelu. Maksunvälityspalvelusta saamme ja tallennamme vahvistuksen, että maksu on hyväksytty.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu olla yhteydessä asiakkaisiin.

Tietoja ei käytetä markkinointiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Asiakasrekisterin tietosisältö


Nimi
Sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköposti
Käyttäjätunnus
Salasana
Tehdyt tilaukset
Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan suoraan asiakkaalta.

Kuinka kauan säilytämme tietoa


Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja ei julkaista miltään osin.

Henkilötietoja ei luovuteta muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista.

Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisissa rajoissa tai määräysten niin vaatiessa esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi.

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti rekisterinpitäjän toimesta EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

Asiakasrekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista


Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää oman organisaation pääkäyttäjälle, joka saattaa sen kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet


Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee ilmoittaa ensisijaisesti organisaationsa pääkäyttäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet


Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö


Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi


Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa


Ilmoitukset
Mikäli havaitsemme tai epäilemme joutuneemme tietomurron kohteeksi, siitä tehdään aina ilmoitus Kyberturvallisuuskeskukseen cert@traficom.fi.

Asiasta tehdään myös rikosilmoitus https://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus.

Teeme myös ilmoituksen tietosuojavaltuutetulle https://tietosuoja.fi/tietoturvaloukkaukset

Tietomurroista Ilmoitamme myös suoraan asiakkaille, jota asia koskee.

Tietosuojaseloste
Mapitare Electronics kerää, tallentaa ja käyttää henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen (”Tietosuojaseloste”) mukaisesti rekisterinpitäjänä tarjotakseen ja kehittääkseen Mapitare:n tuotteita, mobiilisovelluksia, palveluita ja verkkosivuja (yhdessä ”Palvelut”) sekä näihin liittyen.

Tietosuojaselostetta ja rekisteröidyn oikeuksia koskevissa kysymyksissä ja tiedusteluissa voit halutessasi olla yhteydessä meihin joko sähköpostilla osoitteeseen info@mapitare-electronics.fi tai vaihtoehtoisesti kirjeitse osoitteeseen Mapitare Electronics, Tietosuojaseloste, Hirvaskatu 14, 96190 ROVANIEMI, Suomi.

Tämä Tietosuojaseloste koskee Mapitare Electronics verkkokauppaa.

Mapitare Electronics pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen. Palveluiden käyttämisen jatkaminen tarkoittaa, että olet hyväksynyt tähän Tietosuojaselosteeseen tehdyt muutokset.

Henkilötietojen luovuttaminen ja siirtäminen


Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Käyttäjäehdot


Mapitare Electronics ei takaa verkkokaupan toimintaa kaikissa laitteistoissa-, alustoissa, sekä ohjelmakombinaatioissa.

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä
info@mapitare-electronics.fi