Uutiset

WEBSITE; päivitetty 02.10.2023

Täältä löydät ajankohtaista tietoa yrityksemme toiminnasta! You will find here detailed information about our company operations!

___

Uusi Pathos Inpol Heritage MKII on julkaistu, myynnissä ja pian kuunneltavissa!

Uudesta InPoL2 MkII:sta ja InPoL Legacysta saatujen kokemusten perusteella olemme muuttaneet InPoL Heritagea vastaavasti.

Virtalähdeosa on kaksinkertainen, joten vahvistin on kaksoismono. Olemme lisänneet jäähdytyselementin, joka lisää säteilevää pintaa ja mahdollistaa MOSFETien paremman paikantamisen.

Näiden parannusten ansiosta saavutimme paremman dynamiikan erityisesti matalilla taajuuksilla ja paransimme tehoa impedanssin funktiona.

Teho pysyy ennallaan, kuten myös esteettinen muotoilu. Yksikkö on 14 cm pidempi kuin edeltäjänsä, ja siinä on uudet suljetut VU-mittarit ja WBT-kaiutinliittimet. Painoa on tullut lisää myös 22kg.

HUOM! Voit myös päivittää ensimmäisen MKI version uuteen InPol Heritage MKII versioon.

___

Esittelyssä uusi Bassocontinuo räkki, REVOLUTION X

Vuonna 2020 käynnistyi uraauurtava projekti: tarkoitus oli parantaa esineitä, joita oli jo lähes seitsemän vuoden ajan pidetty laadukkaiden laitekaappien mallikappaleina.

Komposiittimateriaalien kehitys, Christoph Nussbaumerin luova nerokkuus, kokeneiden teknikkojen ja insinöörien joukko ja vankka kokemuksemme taistelussa värähtelyä vastaan mahdollistivat sellaisten tuotteiden luomisen, joista ei vielä muutamia vuosia sitten osattu edes haaveilla.

Lähes kahden vuoden tutkimustyön ja rankan uurastuksen jälkeen voimme ylpeänä esitellä uuden mallikappaleen: REVOLUTION X.

Kaikille Bassocontinuo-tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu, joka kattaa kaikki valmistusvirheet.

Revolution-tuotesarja on nyt Revolution X

Haluamme tutkia eri maailmoja ja erilaisia tapoja ajatella. Me uskomme, että jos työ perustuu vanhentuneisiin konsepteihin, kehitys on rajallista eikä uusia keksintöjä synny. Olemme aina kulkeneet vastavirtaan, ja olemmekin alusta asti olleet innovaattoreita ja oman kohtalomme arkkitehtejä. Totutusta poikkeaminen voi olla riskialtista, mutta me rakastamme haasteita.

Revolution X on parasta, mitä olemme tähän mennessä pystyneet luomaan. Yli 114 Hz:n täysin vakaa teline, jonka äänenvaimennus saavuttaa huipputasonsa jo 7 Hz:ssä.

___

Mapitare-Electronics uusi edustus!

Aqua acoustic quality valmistaa erittäin korkeatasoisia äänentoistolaitteita digitaalisignaalien käsittelyä ja toistamista varten. He ovat keskittyneet pelkästään CD-pyöritimen, verkkosoittimien ja DACien valmistukseen.

Aqua acoustic quality

Aqua – Acoustic Quality -laitteet eivät ole markkinoiden oikukkaiden trendien armoilla, vaan ne on suunniteltu tuottamaan erittäin korkealaatuinen äänentoisto.

___

10 – 11.09.2022

Mapitare Electronics, H403

HIFImessut 2022 ovat Suomen vanhin ja monella mittarilla myös suurin ja upein laadukkaan äänen ja myös kuvantoiston näyttelytapahtuma.
Kuvapuoli on ollut parina vuonna hieman turhan pienellä osuudella, mutta nyt tarkoituksemme on tuoda sinnekin lisää nähtävää. Jättämättä tietenkään pääosaa edelleen laadukkaalle äänelle.

​Tänä vuonna messut järjestetään siis 10. ja 11. syyskuuta.
Ja paikkana tuttu Helsingin messukeskus ja sen SIIPI-kongressitilat ja Holiday Inn Expo -hotellin kerrokset

HIFI2022 -messuilla koet jälleen huippuluokan äänentoiston, uusimmat huippukuulokkeet, kotiteatterin laitteet, järeät subbarit, upeat vahvistimet, vinyylisoittimet ja -levyt, kaiuttimet pienistä suuriin ja siltä väliltä. Uusin tekniikka, verkkotoiston mahdollisuudet ja paljon, paljon muuta.

HIFImessuille oma lipunmyynti ja sisäänkäynti Holiday Inn -hotellin aulassa.

MISSÄ:
Helsingin Messukeskuksen Siipi -kongressitilat ja Holiday Inn Expo -hotelli.
Osoitteessa Messuaukio 1.

Tässä paikan Google Maps -linkki.

Samaan aikaan on Messukeskuksessa myös Habitare -sisustuksen ja muotoilun messutapahtuma sekä Kuva&Ääni -kamera ja äänituotannon messut.

Huomaa, että Hifimessuille sisäänkäynti ja lipunmyynti on Holiday Inn -hotellin pääovesta ja aulasta, josta portaat ylös messualueelle.

Hifimessuille pääsee myös Habitaren puolelta Habitaren lipulla, mutta Hifimessujen lipulla ei pääsyä Habitareen.
Habitare-messuille lipunmyynti ja sisäänkäynti messukeskuksen pääovista.

MILLOIN:
10. – 11. syyskuuta (la ja su).
Avoinna la ja su klo klo 10-18

MITEN:
Helpoiten messuille pääsee junalla, bussilla tai raitiovaunulla.
Pasilan asemalta (kauppakeskus Tripla) ja bussipysäkiltä on vain muutaman minuutin kåvelymatka ja raitiovaunu pysähtyy aivan Messukeskuksen ja hotellin edessä.

Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuun ottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messuille (opastusvideo).

Huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja. Osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella. Katso tästä raitiovaunulippujen myyntipisteet.

Tästä pääset joukkoliikennetietojen reittioppaaseen.

PYSÄKÖINTI:
Autolla saapuville lähin parkkialue on ns. Kongressin parkki (13 €/vrk), josta lyhyt matka Hotellin sisäänkäyntiin. 
Vieressä, noin 5-7 minuutin kävelymatkan päässä olevassa kauppakeskus Triplassa on yhden tunnin ilmainen pysäköinti (”kauppakeskuksen asiakkaille”) ja tämän jälkeen pysäköinti maksaa lauantaina 2,50 €/t ja sunnuntaina 0,50 €/t.
Edullinen parkkialue on myös P-Veturi (1 €/h), josta noin 5-7 minuutin kävelymatka messuille.

Tässä Kongressin ja P-Veturi parkkialueiden Google Maps koordinaatit.

RAVINTOLAPALVELUT:
Holiday Inn -hotellin katutasossa on monipuolinen Ravintola Platta ja hotellin Open Lobby -aulabaari sekä pienen kävelymatkan päässä on myös kauppakeskus Tripla lukuisine ruokapaikkoineen ja kahviloineen.

LINKKEJÄ:
Tässä paikan Google Maps -linkki.
Tästä pääset joukkoliikennetietojen reittioppaaseen.
Tässä Kongressin ja P-Veturi parkkialueiden Google Maps koordinaatit.

___

Roon musiikki järjestelmä ja -serverit ovat tulleet myös meidän palveluihin. Tervetuloa tutustumaan parhaaseen tapaan hyödyntää musiikkia verkossa!

Roon

___

AEROLINE

Bassocontinuo julkaisi uuden Räkki malliston AIROLINE

Tervetuloa tutustumaan!

___

Hifi MESSUT 2021 Helsinki , H409

Bassocontinuo: Reference, Revolution

Norma: REVO DS-1, CD-Soitin, DAC, digitaalilähde

Pathos: Inpol2 MKII, integroitu vahvistin +HiDac MK2, äänikortti

Rosso Fiorentino: Elba 2

Crystal Connect: Reference kaapelit

Rosso Fiorentino Elba 2 voitti mainekkaan The Absolute Sound Golden Ear palkinnon. Tätä palkintoa on harvoin jaettu tässä hintaluokassa!

Rosso Fiorentino Elba2 Golden Ear