Airoline F2, Alataso + H300 + H250, NERO MARQUINIA

6.195,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Aeroline-malliston puhtaat ja harmoniset linjat on integroitu täydellisesti huipputeknisiin materiaaleihin, kuten hiilikuituihin (jota käytetään jokaisessa tukirakenteen ja hyllyn välisessä liitoskohdassa) tai klassisempiin materiaaleihin, kuten posliinikeramiikkaan ja satiinipinnoitettuun teräkseen.

Aeroline edustaa uutta haastetta ja avaa uuden aikakauden.

Kaikille Bassocontinuo-tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu, joka kattaa kaikki valmistusvirheet

MUOTO HEIJASTAA FUNKTIOTA

Kaunis vai toiminnallinen?

Olemme valinneet molemmat vaihtoehdot.

Ensimmäistä kertaa HiFi/High-End-maailmassa olemme soveltaneet siihen muotoilua ja havainneet, että monilta eri aloilta peräisin olevien ideoiden ja materiaalien sekä estetiikan yhdistäminen suorituskykyyn on täysin mahdollista.
F2 on niin sopusuhtainen, että sitä voitaisiin pitää jo sinänsä esineenä, jossa materiaalit ja rakenne sopivat täydellisesti yhteen niin, että syntyy tuotteen muotoja korostavia kontrasteja.

Tuotteen on muotoillut Marco Acerbis, palkittu ja kansainvälisesti tunnettu arkkitehti, joka on työskennellyt Foster+Partner-arkkitehtitoimistossa, tehnyt yhteistyötä arkkitehti Mario Bellinin ja arvovaltaisen asiakaskunnan kanssa.
Arkkitehti Marco Acerbis on suunnitellut Basscontinuolle koko Aeroline-malliston, esinesarjan, jossa kukin malli herättää vahvat esteettiset konnotaatiot ja joissa ei hyljeksitä uusimpia teknisiä ratkaisuja.

ENSILUOKKAINEN TOIMINNALLISUUS

Eleganssia, innovatiivisuutta ja rohkeutta. Halkaisijaltaan 50 mm kiinteä, ruostumaton teräsrakenne on liitetty hyllyihin erityisillä hiilikuituliittimillä, jotka antavat rakenteelle vakautta ja toimivat samalla vaimentimina. Jokainen hylly erotetaan käyttämällä todistetusti toimivaa järjestelmää, joka on mukana myös Reference- ja Revolution-tuotelinjoissa ja joka takaa ensiluokkaisen toimivuuden.
Modulaarisuus on tässäkin tuotelinjassa olennainen osa muotoilua, mikä tekee tuotteista laajennettavia ja päivitettäviä varaosahankintojen avulla.

Kosketuskohta lattiaan on tehty korkeussäädettäviä puolipalloja käyttäen, jotka yhdessä stabiloivan aluslaatan kanssa mahdollistavat erittäin tarkan hienosäädön.

LISÄTARVIKKEET

KAAPELINHALLINTA

Kaapelinhallinta on mullistava, erinomainen, hiilikuidusta valmistettu työkalu, jolla kaapelit saa pidettyä järjestyksessä. Jokainen tietää, kuinka hankala kaapeliviidakko voi olla.

Tämä voi olla haitallista myös toiminnallisuuden kannalta: kaapelinhallinnan avulla voit pitää virtajohdot ja signaalikaapelit erillään toisistaan.

4 kpl setti.

Konfikuroi oma räkkisi täällä: https://www.rack-configurator.com/

TEKNISET TIEDOT

Rakenne

RAKENNE

Modulaarinen nelijalkainen rakenne, jossa ruostumattomasta teräksestä valmistetut sylinterit on kiinnitetty kiinteisiin ja korkeussäädettäviin puolipalloihin. Hiilikuituliittimet.

HYLLYJEN PAKSUUS

HYLLYJEN PAKSUUS

30 – 50 mm

HYLLYJEN VÄLINEN ETÄISYYS

HYLLYJEN VÄLINEN ETÄISYYS (tai etäisyys lattiasta)

150–350 mm

KOKONAISMITAT

KOKONAISMITAT

665 x 545 mm (L x S)

HYÖTYPINTA-ALA

HYÖTYPINTA-ALA

665 x 545mm (L x S) kullakin hyllyllä

KANTAVUUS

KANTAVUUS

80 kg kaikilla hyllyillä

ERISTYS YMPÄRISTÖSTÄ

ERISTYS YMPÄRISTÖSTÄ

By-nitriilikumilevyt telineen alla ja elastomeerialuslaatat rakenteen ja hyllyn välissä.

HUOMAA

HUOMAA

Täysin modulaarinen laiteteline. Laajennettavissa ja päivitettävissä joka tilanteessa.

Kysy myös muut värit!

PINTAKÄSITTELY

SAHARA NOIR

Tässä mallissa keramiikka tulee kuvaan mukaan ensimmäistä kertaa: Sahara Noir tarkoittaa tuotteen antrasiittiviimeistelyä, joka on saanut inspiraationsa aavikon kuumista väreistä. Kivessä on erilaisia raitoja kullanvärisestä ruskeaan. Jokainen paneeli on yksilöllinen, mikä jättää väriyhdistelmän syntymisen sattuman varaan.

STATUARIO LIGHT

Hyllyn valkoinen RAL 9016 -väri sopii täydellisesti marmorin väreihin. Harmaat juonteet sopivat hyvin yhteen pöydän teräsrakenteen kanssa. Hiilikuituliittimet luovat voimakkaan kontrastin, mikä korostaa tuotteen muotoja.

NERO MARQUINIA

Viimeistelyssä on ehkä enemmän charmia: tämä keraaminen paneeli jäljittelee klassista mustasuonista marmoria, mikä luo täydellisen kontrastin HDF-hyllyn syvän mustan ja hiilikuituliittimien kiillon kanssa.

RACING BLACK

Teknisin viimeistely: hiilikuituiset pystyosat yhdistyvät täydellisesti kiiltävän hiilikuituisen keskipaneeliin. Hyllyt ovat HDF-levystä, ja ne on maalattu mattamustaksi.

ADE BLACK

Revolution Linen tapaan olemme käyttäneet tässä tuotteessa perusviimeistelyä. Tekniset ominaisuudet on säilytetty ennallaan, ja tuotteesta puuttuu vain keskipaneeli, joka on korvattu sileällä mattamustaksi maalatulla hyllyllä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Airoline F2, Alataso + H300 + H250, NERO MARQUINIA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *