Valore 425 PLUS

2.100,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Gold Note Valore 425 Plus on  tyylikäs ja hyvin soiva levysoitin joka valmistetaan Italiassa pitkiä perinteitä kunnioittaen. Tämä soitin tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä pelkistetyn tyylikkään ulkomuodon.

Gold Note Valore 425 PLUS

Italialaisen Gold Noten pelkistetyn tyylikäs levysoitin Valore 425 Plus on lukuisissa testeissä palkittu soitin jonka äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä. Valore 425 Plussan 30mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä. Lukuisat viimeistelyvaihtoehdot mahdollistavat soittimen visuaalisen sovittamisen monenlaisiin sisustuksiin ja ympäristöihin.

Levylautanen on valmistettu monikerrosrakenteisesta akryyli-polyvinyyli materiaalista ja on 23mm paksu. Tämä rakenne eliminoi omalta osaltaan haitallisten resonanssien muodostumista. Runkolevyn ja levylautasen väliin jäävä rako on vain 3mm, näin lyhyt etäisyys mahdollistaa paremman pyörintävakauden ja äänettömyyden. Valore 425 Plus levysoittimessa hyödynnetään 9″ äänivartta jonka rakenne on johdettu kehutusta B-5.1 mallista. Korkealaatuinen ulkoinen moottorin ohjausyksikkö/virtalähde mahdollistaa pyörimisnopeuden valinnan 33 ja 45 kierroksen välillä. Alumiinista valmistetut jalat ja korkealaatuinen pölykansi joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta kruunaavat kokonaisuuden.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Äänirasiaksi suosittelemme esim. Gold Note Wasari Red rasiaa: 195€.

Vahvuudet ja rajoitteet

 • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

   

 • Haitallisia värähtelyitä tehokkaasti eliminoiva rakenne.

   

 • Erinomainen hinta-laatusuhde.

   

 • Levysoittimen pohjassa olevat jalat voivat olla kovilla pinnoilla liukkaat. Tilauksen yhteydessä voit pyytää toimitukseen tyylikkäät piikkialustat.

  Tuotemerkki Goldnote
  Mitat 425mm Lev, 170mm Kork, 360mm Syv
  Paino 7 kg
  Viimeistely Hopea, Kirkas akryyli, Musta, Pähkinä, Valkoinen
  Takuu 3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valore 425 PLUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *