C388 Hybrid Digital DAC vahvistin

1.749,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Modulirakenteinen tehopakkaus, NAD C388 integroitu vahvistin.

NAD Classic vahvistin; älykäs, suorituskykyinen, tehokas

 

Erinomainen esimerkki siitä statuksesta minkä NAD on saavuttanut vahvistimien suunnittelussa, C388 Hybrid Digital DAC on luokkansa ehdotonta huippua järkevänhintaisten vahvistimien keskuudessa! Uskomattoman tehokas C388 hyödyntää lukuisista NAD innovaatioista esimerkiksi Asymmetrical PowerDrive™ – ominaisuutta, mikä varmistaa sen että vaativimmatkin kaiuttimesi tuottavat herkullisen musiikkinautinnon dynamiikasta tinkimättä.

Kiitos edistyksellisen etuvahvistimen, C388 mahdollistaa sen että voit kuunnella mielimusiikkiasi kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla, ilman häiriötekijöitä.

Käytössäsi on myös haluttaessa BluOS™ -musiikinhallinta järjestelmä, jonka avulla voit striimata musiikkipalveluista tai musiikkikirjastoasi langattomasti kaikkialla kotisi Wi-Fi -verkon avulla. Kun C388 tarjoaa sinulle vielä huomattavan monipuoliset liitäntämahdollisuudet sekä entisaikojen että tämän päivän musiikin lähteille, muodostuu siitä kotisi audiojärjestelmän ydin!

Ennennäkemätöntä ja monipuolista tehoa

 

 

 

C388 kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät huipputason musiikkijärjestelmän elementit, voit kuunnella entisaikojen musiikin lähteitä, nykyisiä ja tulevia. NAD tarjoaa lähes rajattomat tehoresurssit minkä avulla kaiuttimesi tuovat varmasti esiin musiikin pienimmätkin nyanssit. Tämä edistyksellinen vahvistin sisältää useita cutting edge -teknologian läpimurtoja, joita NAD on kehittänyt vuosikymmenien aikana, luodakseen järkevänhintaisia ultra-high tason audiokomponentteja.

Tehdään perusasiat oikein

 

 

 

On aika hämmästyttävää huomata, kuinka monesta näennäisesti edIstyksellisestä vahvistimesta joita tänä päivänä on markkinoilla, puuttuu useita tärkeimpiä peruselementtejä,  joita vaaditaan täydelliseen musiikin kuunteluun. NAD ei koskaan jätä huomioimatta näitä tärkeimpiä vaatimuksia. Oli kyseessä sitten matalakohinaiset komponentit, tarkka äänenvoimakkuuden säätö, täsmällinen kanava tasapaino tai erinomaiset sisään ja ulostulo -impedanssit, me NAD´lla teemme varmasti kaikkemme että vahvistimen jokainen elementti toimii täysin oikein.

Lisäsimme tuotteeseen myös MM (Moving Magnet) Phono levysoitin vahvistimen tarkalla RIIA -korjaimella, korkeilla ylikuormitus marginaaleilla, erittäin innovatiivisellä ja matalakohinaisella mikropiirillä korostamaan infraääniä (joita esiintyy kaikissa LP -levyissä) – vaikuttamatta mitenkään bassosoundeihin!

Vahvistimen Line-In linjasisääntulojen kautta voidaan liittää mitä tahansa analogisia musiikin ohjelmalähteitä ja tämän varmistaa lineaariset Ultra Low Noice Buffer -vahvistimet. Nämä vahvistimet yhdessä ideaalisten sisääntulo impedanssien kanssa estävät kaiken mahdollisen epämiellyttävän musiikin soinnin, huolimatta mahdollisen musiikinlähteen tasapainottomasta kuormituksestakin.

Lisäsimme myös erillisen kuulokevahvistimen matalalla sisääntulo impedanssilla ja erittäin korkealla ulostulo jännitteellä – riittää myös korkean impedanssin studiotasoisille kuulokkeille. Matalan impedanssin Line-Out -ulostuloihin voidaan liittää myös Subwoofer, lisäämään edelleen tämän Musiikki Ensin -ajattelutavalla suunnitellun vahvistimen ominaisuuksia. Kuulet itse kaikki nämä yksityiskohdat !

 

nad_website_technologyicons_mdc

Tulevaisuusvalmis Modular Design

 

 

 

Modular Desing Construction (MDC) on teknologia joka on yksinomaan NAD tuotteilla, mahdollistaen oman vahvistimesi räätälöinnin lisälaittella ja ominaisuuksilla, nyt sekä tietenkin tulevaisuudessa. Kahteen MDC yksikköön voidaan liittää erillaisia päivitysmoduleita, kuten videotuettu 4K HDMI  tai USB -modulin. Voit liittää siihen kaikkein edistyksellisemmän langattoman Bluesoundin kehittämän BluOS -musiikin hallintajärjestelmän. BluOS liittää sinut verkkoon joka ympäröi huoneitasi ja voit hallita musiikkikirjastoasi älypuhelimen, tabletin tai kannettavan avulla. BluOs mahdollistaa myös alati lisääntyvät korkearesoluutioiset musiikin striimaus palvelut (TIDAL & MQA).

 

 BluOS_Logo_READY copy .    nad_website_technologyicons_aptx-csr

 

Älykästä liitettävyyttä

 

Kuten edellä on jo paljastettiin, voit C368 Bluetooth vastaanottimen avulla striimata musiikkia langattomasti ja viiveettä mistä tahansa Bluetooth -laitteesta. Vahvistimen erittäin suorituskykyinen aptX codec mahdollistaa lähes CD -tasoisen äänen toiston. Bluetoothin avulla voidaan myös kuunnella langattomasti Bluetooth-kuulokkeilla (kuten NAD HP70) , sillä vahvistimessa on myös vaihtoehtoisesti Bluetooth lähetin.  NAD Remote app -sovelluksella voit ohjata kaikkia toimintoja joko älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla.

Lisäämällä MDC BluOS -modulin pääset Wi-Fi´n tai (langallisen) Ethernetin avulla ympäröivään verkkoosi ja käytössäsi on Hi-Res Audio -striimaus. BluOS -moduli lisäksi tekee vahvistimestasi oman ”tilan” ja langattoman monihuonejärjestelmän osan BluOS -yhteensopivien laitteiden (Bluesound) kanssa. Esimerkiksi langattomia kaiuttimia on saatavilla monia eri malleja sekä kokoja (Bluesound PULSE 2i, PULSE Mini 2i, PULSE Flex 2i), mitkä sopivat useimpiin käyttötarkoituksiin.

 

nad_website_technologyicons_full-disclosure-power

Edistyksellistä tehoa

 

Viime vuosien aikana NAD on vähitellen ottanut etäisyyttä vanhanaikaisiin, lineaarisiin teholähteisiin ja Class AB vahvistinteknologioihin jotka ovat energiaa tuhlaavia. Niiden sijaan olemme kehittäneet suorituskykyisempiä virtapiirejä, perustuen switch mode -teholähteisiin ja Class D -tekniikkaan. Aiemmin virtalähteen osuutta perinteisessä vahvistin suunnittelussa vähäteltiin, mutta NAD keskittyi kehittämään myös tätä osa-aluetta ja tuloksena on ollut eräitä parhaimpia vahvistimia koskaan, huolimatta perinteisistä suunnitteluperusteista. Uudenlainen toteutus on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden ja tuottaa johdonmukaisesti suorituskykyä suhteessa kaikkiin kaiutinkuormiin, tarjoten suorastaan dramaattisen parannuksen aiempiin vahvistinmalleihin verrattuna.

Lisäksi virtalähde suoriutuu erinomaisesti 150 watin jatkuvasta tehosta sekä hetkellisestä 400 watin tehosta, jota saadaan lyhytkestoisista voimakkaista musiikin dynamiikanvaihteluista. Virtalähde toimii myös moitteetta missä tahansa 100 – 240 voltin AC -verkossa, tuottaen virheettömän DC -jännitteen. Huipputehokas virtalähde myös takaa lähes täydellisen jännitteen säätelyn eri tilanteissa tarjoten varmasti tasaisen ja häiriöttömän toiminnan kaikille vahvistimen osa-alueille.

Käyttämällä räätälöityä Hypex UcD -vahvistinastetta, NAD C388 antaa massiivisen tehon, mistä on lähes mahdotonta edes mittaamalla havaita säröä. Jokainen pienikin yksityiskohta tässä vahvistimessa on tarkkaan suunniteltu ja toteutettu, jotta saataisin kaikki mahdollinen suorituskyky irti varmistamaan sinun kuuntelunautintosi.

Keskeisimmät ominaisuudet

 

–   2 x 150 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla

–   Bluetooth ADP4, aptX tuella, vastaanottava tai lähettävä

–   MM Phono levysoitinsisääntulo

–   Analogiset Line-In sisääntulot

–   24/192 synkronoitu USB -sisääntulo

–   SPDIF -koaksiaaliset ja optinen sisääntulot

–   Speaker A ja Speaker B valinta (myös kaukosäätimessä)

–   Stereo tai Bridge Mode -rakenne

–   Preamp/Subwoofer lähtö

–   Kuulokevahvistin

–   2 x MDC modulipaikkaa

–   IR langaton kaukosäädin

–   NAD Remote App -sovellus älypuhelin käyttöön

–   12V Trigger in/out

–  IR in/out

–   RS-232 sarjaportti

–   Control4, Creston, RTI, URC, AMX, Savant, Elan sertifioidut ajurit

PREAMPLIFIER

Line Input, Pre Out

THD (20Hz – 20kHz) <0.005% at 2V out

Signal/Noise Ratio >106dB (IHF; A-weighted, ref. 500mV out, unity gain)

Channel separation >80dB (1kHz); >70dB (10kHz)

Input Impedance (R and C) 22 kilohm + 100pF

Maximum input signal >4.5Vrms (ref. 0.1% THD)

Output impedance Source Z + 240 ohm

Input sensitivity 93mV (ref. 500mV out, Volume maximum)

Frequency response ±0.03dB (20Hz – 20kHz)

Maximum voltage output -IHF load >4.5V (ref. 0.1% THD)

Tone Controls Treble: ±7.0dB at 20kHz; Bass: ±7.0dB at 60Hz; Balance: -10dB

Phono Input, Pre Out

THD (20Hz – 20kHz) <0.01% at 2V out

Signal/Noise Ratio >84dB (200 ohm source; A-weighted, ref. 500mV out)

>76dB (MM cartridge source, IHF; A-weighted, ref. 500mV out)

Input sensitivity 1.44mV (ref. 500mV out, Volume maximum)

Frequency response ±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Maximum input signal at 1kHz >80mVrms (ref. 0.1% THD)

Line Input, Headphone Out

THD (20Hz – 20kHz) <0.005% at 1V out

Signal/Noise Ratio >110dB (32 ohm loads; A-weighted, ref. 2V out, unity gain)

Frequency response ±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Channel separation >60dB at 1kHz

Output impedance 6 ohm

GENERAL SPECIFICATIONS

Line In, Speaker Out

Continuous Output Power into 4 ohms and 8 ohms (Stereo) >150W (at rated THD, 20Hz – 20kHz, both channels driven)

IHF Dynamic Power 2 ohm 400W, 4 ohm 350W, 8 ohm 250W

THD (20Hz – 20kHz) <0.02% (250mW to 150W, 8 ohm and 4 ohm)

Signal/Noise Ratio >95dB (A-weighted, 500mV input, ref. 1W out in 8 ohm)

Clipping power >160W (at 1kHz 0.1% THD)

Peak output current >20A (in 1 ohm, 1ms)

Damping factor >150 (ref. 8 ohm, 20Hz to 6.5kHz)

Frequency response ±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Channel separation >75dB (1kHz); >70dB (10kHz)

Input sensitivity (for 80W in 8 ohm) Line In: 490mV; Phono In: 7.5mV; Digital In: 24% FS

Supports bit rate/sample rate Up to 24bit/192kHz

Standby Power <0.5W

Frequency Band 2.402G – 2.480G

Maximum transmit power (dBm) 7dBm ± 2dBm

DIMENSIONS AND WEIGHT

Dimensions (W x H x D) 435 x 120 x 390mm

Net Weight 11.2 kg

Shipping Weight 13.6 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “C388 Hybrid Digital DAC vahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *