M10 BluOS verkkosoitin vahvistin

2.499,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Hengästyttävä uutuus

BluOS striimaus, Dirac Live huonekorjain, TFT kosketusnäyttö, 2-suuntainen Bluetooth aptX HD, Hybrid Digital nCore -vahvistin,  AirPlay2, HDMI ARC ….

Ensimmäiset tuotteet saapuivat Suomeen noin vuosi sitten. Edelleen on satunnaista pientä toimitusjonoa tarjolla, tuotetta menee enemmän kuin saadaan. EISA 2019-2020 Vuoden Smart Vahvistin palkinto tuskin tätä jonoa vähentää…

NAD M10 on valittu vuoden 2019-2020 Smart vahvistimeksi.

 

”Ot­ti ai­kan­sa en­nen kuin NAD hyp­pä­si all in one -tyyp­pis­ten verk­ko­mu­siik­ki­rat­kai­su­jen kelk­kaan, mut­ta M10 osoit­taa, et­tä hy­vää kan­nat­ti to­ti­ses­ti odot­taa, sil­lä tämä il­mi­ö­mäi­nen pie­ni vah­vis­tin on kai­ut­ti­mia vail­le val­mis mu­siik­ki­kes­kus. Ko­mea ja le­veä kos­ke­tus­näyt­tö ker­too pait­si lait­teen laa­dus­ta mut­ta mah­dol­lis­taa myös pää­syn M10:n kaik­kiin omi­nai­suuk­siin. Nii­hin lu­keu­tu­vat suo­ra­tois­to­pal­ve­lut BluOS-mo­ni­huo­ne­jär­jes­tel­män tu­el­la Blu­e­sound-tuot­teil­le, blu­e­tooth ja AirP­lay 2, di­gi­taa­li­set ja ana­lo­gi­set tu­lot, hdmi-arc te­le­vi­si­ol­le ja vie­lä Di­rac Live -huo­ne­kor­jaus ää­nen op­ti­moin­tiin. So­ke­ri­na poh­jal­la, NAD:n Hyb­rid­Di­gi­tal-vah­vis­tin­tek­no­lo­gia pi­tää huo­len sii­tä, et­tä M10:n kans­sa voi käyt­tää mil­tei mitä ta­han­sa kai­ut­ti­mia. Ky­sees­sä on mo­der­nin mu­sii­kin­tois­ton to­del­li­nen mes­ta­ri.”

 

BluOS STREAMING VAHVISTIN

Maailma on muuttunut. Musiikin tarjonta on siirtynyt kovaa vauhtia levykaupoista kohden musiikinjakopalveluja. Lähes kaikki tallennettu musiikki on tämä päivänä helposti saatavillasi ja laadukkaampana kuin koskaan aikaisemmin ja kaiken lisäksi langattomana. NAD Masters M10 yhdistää korkealuokkaisen vahvistimen ja oivallisen käyttöliittymän siihen, mitä tarvitaan jotta pääsisit käyttämään näitä palveluja.

BluOS TEKEE M10:STÄ ERILAISEN

BluOs on edistyksellisin tarjolla oleva verkon suoratoistoon ja monihuonekäyttöön kykenevä käyttöjärjestelmä. BluOs -yhteensopivat laitteet voidaan yhdistää yhdeksi integroiduksi käyttöjärjestelmäksi – täysin langattomasti. BluOs käyttöjärjestelmä sulautuu erottamattomaksi osaksi laitetta, mikä yksinkertaistaa sen käyttöä. BluOs on ainut korkearesoluutioiseen äänensiirtoon kykenevä monihuonevalmis järjestelmä. BluOs tukee myös uutta ”Master Quality Autenthicated” (MQA) -standardia. Jopa yli viidentoista erilaisen tilauspalvelun ohella se mahdollistaa myös paikallisesti tallennettujen musiikkikirjastojen käytön. BluOs tekee M10:stä uskomattoman monipuolisen. Lisähuoneiden lisääminen on helppoa ja edullista käyttämällä Bluesoundin ”All In One”-kaiuttimia. Laadukkaimmilla Bluesound lisälaitteilla voit jakaa ääntä huippulaadulla myös toisien hifijärjestelmien kanssa.

 

ELEGANTISTI

Teollisesta muotoilusta palkittu muotoilualan yritys DF-ID on onnistunut tekemään M10:stä minimalistisen elegantin. Laitteen onnistuneita mittasuhteita korostaa aidot materiaalit, kuten harjattu alumiini ja sileä lasi. Halutessasi voit käyttää M10:ä täydellisesti BluOS -applikaation kautta, koskematta laitteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laitetta suoraan sen omasta vaihtuvanäyttöisestä näyttöpaneelista. Striimauspalveluja käyttäessäsi äänilevyn kansigrafiikka koristaa laitteen näyttöä.

USKOMATON SUORITUSKYKY

M10 hyödyntää NAD Master Series-huippumallien teknologiaa, joka ei jää toiseksi yhdellekään kilpailijalle. Vahvistinpuolella käytetään hämmästyttävän korkealuokkaisia Hypex nCore päätevahvistimia, jotka kykenevät ajamaan kaikenlaisia kaiuttimia. Nämä tehokkaat vahvistimet ovat hyötysuhteeltaan erinomaisia ja ne kykenevät vaivatta toistamaan koko dynamiikan kirjon.

HELPPO INTEGROIDA ÄLYKOTEIHIN

M10 voidaan myös intergroida osaksi modernia älykotia. Se on täysin yhteensopiva sellaisten järjestelmien kanssa, kuin Apple, Creston, Control4, Lutron – vain muutamia mainitaksemme. NAD M10 voidaan liittää samoihin älyohjausjärjestelmiin jotka hoitavat valaistusta, kaihtimia ja kodinturvajärjestelmiä. Laitetta voi ohjata BluOs-applikaation kanssa lähes kaikilla älyalustoilla. Ohjaimiksi soveltuu Apple-, Android- ja Microsoft-alustat – niin tietokoneet, tabletit kuin puhelimetkin.

MUSIIKKI ON TEHTY KUULTAVAKSI

NAD M10 edustaa uuden aikakauden ”high-end audio”-ajattelua. Siinä yhdistyy älykkyys, laatu ja kauneus, mutta se on samalla mahdollisimman vähäeleinen. Sillä voi tehdä asioita, mihin ei aiemmin edes räkillinen laitteita riittänyt – ja mikä parasta, vielä paljon aikaisempaa laadukkaammin. Laite on pieni ja mikään ei estä vaikka piilottamasta sitä näkyvistä, mutta mielestämme se ansaitsee paraatipaikan huoneessa –  hengästyttävällä näytöllä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

–   BluOS Streaming -vahvistin

–   HybridDigital nCore -päätevahvistin

–   Jatkuva lähtöteho: 100W into 8/4 Ohms

–   Hetkellinen teho: 160W into 8 Ohms, 300W into 4 Ohms

–   32-BIT/384kHz ESS Sabre DA-muuntimet

–   1GHz ARM® CORTEX A9 -prosessori

–   Dirac Live -huonekorjaus

–   Lähestymisanturilla varustettu värillinen TFT -näyttö

–   Tukee Amazon Alexa -ääniohjausta

–   AirPlay 2 Integration

–   Tukee Siri-ääniapuria AirPlay 2.n kanssa

–   Kaksisuuntainen Qualcomm aptX HD Bluetooth

–   BluOS monihuone-yhteensopiva

–   Gigabit Ethernet

–   HDMI eARC, USB Type A -tulo

–   Linjatulo, Coax/Optical -tulot

–   Säädettävä etuvahvistimen lähtöliitäntä, Subwoofer-liitäntä

–   IR -tulo, 12V triggerilähtö

–   Applikaatiot: iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort

–   Tukee useimpia musiikintarjoajien palveluita, kuten Amazon, Spotify, Tidal,  Tidal Connect, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz ja monia monia  muita.

Huom ! NAD M10 sisältää Dirac Live -peruslisenssin (alle 500 Hz taajuudet). Edistyneet harrastajat voivat halutessaan päivittää järjestelmän täyden kaistan versioon.  Laitteessa on viisi muistipaikkaa huonesäätöasetuksille.
Linkki. Behind the Design of the NAD M10 BluOS Streaming Amplifier
Linkki: Learn more about Dirac Live here
Ohjelmistopäivitykset TÄSTÄ linkistä

Hi-Fi Product Of The Year 2019 - M10 Best Product 2019-2020 Smart amplifier Best amplifier 2019Smart amplifier Diapason D'OR award    M10 amplifier award best

VAHVISTIN

LINJATULOT, KAIUTINLÄHDÖT

Jatkuva lähtöteho 8 ja 4 ohmia    >100W (ref. 20 Hz-20 kHz ilmoitetulla säröllä, molemmat kanavat käytössä)

Harmoninen särö (20 Hz – 20 kHz)    <0.03 % (250 mW to 100 W, 8 ohm ja 4 ohm)

Signaali-kohinasuhde     >85 dB (A-painotettu, 500 mV sisääntulo, ref. 1 W / 8 ohm)

Leikkautumispiste   >130 W (at 1 kHz 8 ohm 0.1 % THD)

>230 W (at 1 kHz 4 ohm 0.1 % THD)

IHF dyn. teho                8 ohmia: 160 W,  4 ohmia: 300 W

Vaimennuskerroin >190 (ref. 8 ohms 20Hz to 6.5kHz)

Taajuusvaste            ±0.6 dB (20 Hz – 20 kHz)

Äänenvärin säädöt   korkeat: ±6.0 dB / 20 kHz, matalat: ±6.0dB / 60 Hz

Kanavaerotus           >75 dB (1 kHz), >70 dB (10 kHz)

Sisääntuloherkkyys (100 W in 8 ohmia):

Line In: 1.0 V,

Digitaalitulo: -6.2 %FS

Tyhjäkäyntikulutus 0.5 W

DA-MUUNNIN

Tuetut formaatit     MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS

Hi-Res -formaatit      MQA, DSD, FLAC, WAV, AIFF

Näytteenottotaajuus Max 32 bit/192 kHz PCM

Bittisyvyys                 16 – 24

BluOS KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

Tuetut käyttöjärjestelmät:   Microsoft Windows XP, 2000, Vista 7-10, Apple Macintosh 7-10

Ilmainen Internet-radio:TuneIn Radio, Radio Paradise, Calm Radio

Tuetut musiikkipalvelut: Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer , Qobuz, Napster, KKBox, Bugs, Taihe Music ZONE, SoundMachine, IDAGIO, OraStream

Bluetooth laatu:  Bluetooth aptX HD

Bluetooth liitännät:  kaksisuuntainen (lähetys kuulokkeille tai vastaanotto)

Lähiverkko Gigabit Ethernet RJ45, Wi-Fi 5 & 2.4 GHz

MITAT JA PAINO

Mitat (L x K x S)                      215 x 100 x 260 mm

Paino                                        Brutto 5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M10 BluOS verkkosoitin vahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *