REVO SC-2 LN, PH3 Phono laajennus (esillä)

349,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Valinnaisella REVO SC-2 -esivahvistimen phono-kortilla PH-3 laitteeseen voidaan lisätä impedanssisovitin, RIAA-korjain ja esivahvistin signaalin vastaanottamiseksi levysoittimesta.

Kortin toteutus on luultavasti luokassaan ainutlaatuinen, sillä kyseessä on dual-mono-ratkaisu: parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi kaksi kanavaa on sijoitettu kahdelle erilliselle kortille, ja virtalähde on erikseen stabiloitu ja suodatettu.

Se pystyy vastaanottamaan signaalin sekä MC-äänirasiaa (Moving Coil) että MM-äänirasiaa (Moving Magnet) käyttävistä levysoittimista yksinkertaisesti vaihtamalla integroitu piiri (kuuluu vakiotoimitukseen). Äänipään kuormaa on mahdollista muuttaa siirtämällä kytkintä, joka kommutoi 4 vakiovastusarvon (100 500, 1 k ja 47 kOhm) ja käyttäjän määrittelemän arvon välillä, joka voidaan valita asentamalla resistori.

Vahvistusarvoa muutetaan vastaavalla järjestelyllä, vaihteluväli on 34–52 dB kuudessa portaassa sekä käyttäjän määrittelemä arvo. Tässäkin tapauksessa se valitaan vain lisäämällä resistori.

PH-3-kortin komponenttien kohina on erittäin pientä, ne tukevat levysoittimia, joiden ulostulo on voimakas, ja ne toimivat täydellisesti myös herkkyydeltään heikompien äänipäiden kanssa. Erittäin tarkan rakenteensa ansiosta, joka tekee asetustoiminnoista hyvin yksinkertaisia, tämä kortti mahdollistaa analogisen äänilähteen ilmeikkäiden vivahteiden toistamisen luonnollista äänensävyä vaarantamatta.

– Valinnainen kortti, joka asennetaan emokorttiin (vasen ja oikea).

– Kaksi yksittäistä mono phono -korttia, toisistaan riippumatonta vasenta ja oikeaa kanavaa varten.

– Tukee sekä MM- että MC-äänirasioita.

– Kaksi erillistä RIAA vahvistinta MM- ja MC-äänirasioita varten, käyttäjä voi helposti vaihtaa ne parhaan S/N-suhteen saavuttamiseksi.

Huomaa: Oikeus tietojen muuttamiseen pidätetään ilman ennakkoilmoitusta.

Phono Input Impedance: 47 KOhm, 1 KOhm, 500 Ohm. 100 Ohm, Spare
Phono Gain: 34 dB, 38 dB, 42 dB, 46 dB, 50 dB, 52 dB, Spare
Output Voltage: 24 V Peak to Peak

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “REVO SC-2 LN, PH3 Phono laajennus (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *