Revolution EOS X, Päätevahvistimen räkki, RACING BLACK, COPPER

3.680,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Vuonna 2020 käynnistyi uraauurtava projekti: tarkoitus oli parantaa esineitä, joita oli jo lähes seitsemän vuoden ajan pidetty laadukkaiden laitekaappien mallikappaleina.

Komposiittimateriaalien kehitys, Christoph Nussbaumerin luova nerokkuus, kokeneiden teknikkojen ja insinöörien joukko ja vankka kokemuksemme taistelussa värähtelyä vastaan mahdollistivat sellaisten tuotteiden luomisen, joista ei vielä muutamia vuosia sitten osattu edes haaveilla.

Lähes kahden vuoden tutkimustyön ja rankan uurastuksen jälkeen voimme ylpeänä esitellä uuden mallikappaleen: REVOLUTION X.

Kaikille Bassocontinuo-tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu, joka kattaa kaikki valmistusvirheet.

Revolution-tuotesarja on nyt Revolution X

Haluamme tutkia eri maailmoja ja erilaisia tapoja ajatella. Me uskomme, että jos työ perustuu vanhentuneisiin konsepteihin, kehitys on rajallista eikä uusia keksintöjä synny. Olemme aina kulkeneet vastavirtaan, ja olemmekin alusta asti olleet innovaattoreita ja oman kohtalomme arkkitehtejä. Totutusta poikkeaminen voi olla riskialtista, mutta me rakastamme haasteita.

Revolution X on parasta, mitä olemme tähän mennessä pystyneet luomaan. Yli 114 Hz:n täysin vakaa teline, jonka äänenvaimennus saavuttaa huipputasonsa jo 7 Hz:ssä.

Kaikki mitattavissa olevat arvot on mitattu, ja ne on vahvistanut täysin riippumaton analyysilaboratorio.

CHRISTOPH NUSSBAUMER

Teknologian inspiroima

Itävallassa syntynyt artensaanisuvun vesa valmistui Scuola Politecnica di Designista. Hän kartutti kokemustaan kansainvälisissä suunnittelutoimistoissa Salzburgissa, Milanossa ja Bostonissa. Vuonna 1997 hän perusti ja johti yhtä Italian menestyneimmistä innovaatiokeskeisistä teollisen muotoilun toimistoista. Hänen suunnittelija- ja insinööritiiminsä voitti yli 200 kansainvälistä teollisen muotoilun palkintoa.

Tällä hetkellä hän johtaa pientä, joustavaa ja äärimmäisen erikoistunutta suunnittelijoiden ja insinöörien tiimiä, joka tarjoaa innovatiivisia muotoiluratkaisuja. Studion asiakaslista on vaikuttava: joukossa on esimerkiksi Scarpa, Atomic ja Smeg. Christoph on erikoistunut sovellettuun ergonomiaan, urheilubiomekaniikkaan ja brändistrategiaan, ja hänen työnsä saa innoituksensa teknologiasta.

HIILI VALMIINA LÄHTÖÖN

Monokokkiteknologiaa

Olimme vuonna 2015 ensimmäisiä, jotka toivat markkinoille rakenteellisesta hiilikuidusta valmistetut telineet: vielä tähänkään päivään mennessä kukaan ei ole onnistunut jäljittelemään sitä.

Vuonna 2022 lanseerasimme esineen, joka murskaisi ja mullistaisi kaiken sen, mikä aikanaan ällistytti meitä.

Kantavan monokokkikehikon näennäinen jäykkyys pitää sisällään joustavan sielun, joka tekee AEON X:stä markkinoiden uuden vertailukohdan. F1-autojen turvaohjaamoissa käytetään samaa monokokkiteknologiaa.

Laminointiprosessin rakenteellinen päällekkäisyys takaa lievemmän kierron, staattisen kuorman kestävyyden ja matalataajuuksisen värinän vaimennuksen. Kaikki tämä tulee esiin suorituskyvyssä, jota ei koskaan aiemmin ole mitattu vain 1,7 mm hiilikuidussa.

LE MANS

Uusi hienostunut viimeistely.

Loimme uuden version Le Mans -viimeistelystä juhlistaaksemme Bassocontinuon 15-vuotista taivalta. Tämä viimeistely oli hyvin arvostettu aikana, jolloin aiempi Revolution 2.0 edusti parasta, mitä meillä oli tarjota laitekaappiteollisuudessa käytetyn teknologian suhteen.

Le Mansin kehitys on ollut erittäin helppoa, ja ensimmäinen makroskooppinen ero onkin hyllyrakenteessa: ensimmäinen versio oli valmistettu puusta, kun taas nykyinen on tehty suurelta osin komposiittimateriaaleista, jotta Racing Black -mallin (täyshiilikuitu) tekniset ja ääniominaisuudet säilyisivät muuttumattomina.

Lopputulos ylittää kaikki odotuksemme, ja voimmekin ylpeänä todeta, että LE MANS on yksi hienostuneimmista ja tyylikkäimmistä viimeistelyistä, joita olemme 15 pitkän ja rankan vuoden aikana tehneet.

Hiilikuiturakenteeseen on yhdistetty aidolla, käsinommellulla nahalla päällystetty kehikko.

Materiaaliyhdistelmän kruunaa hieno mattamusta (kiilto 0) keskipaneeli, jolloin lopputulos on suorastaan häikäisevä.

TUOTELINJAN TIEDOT

Yhtenä kappaleena valmistettu hiilikuiturunko

REVOLUTION-TUOTESARJAN TÄRKEIMMÄT TIEDOT
Ominaisuuskaavio

AINOA KEINO TESTATA

Testausmenetelmä

Emme improvisoi nyt emmekä koskaan.

Kaikki telineemme käyvät läpi tiukan testauksen (staattisen ja dynaamisen).

Kun ymmärrämme ja mittaamme, mitä tuotteillemme tapahtuu, pystymme varmistamaan, että ne myös todella toimivat.

Asteittain kasvavat staattisen kuormituksen testit ja 28 kiihtyvyysmittarin (yksi- ja kolmeakselinen) avulla suoritettu modaalianalyysi tuottivat meille dataa, jonka avulla voimme optimoida vaimennusmateriaalien tiheydet ja hiilikuidun laminointiprosessin. Kaikki raportit voi ladata verkkosivuiltamme.

Telineiden pääasiallinen tarkoitus on eristää elektroniikka värähtelyiltä, jotka vaikuttavat negatiivisesti suorituskykyyn: meidän telineemme tekevät juuri näin, ja Revolution X tekee sen vielä astetta paremmin!

Tyylikäs hiilikuitu, kuuntelutesti, värähtelyitä vaimentavat maalit, korvakuulolta ”viritetyt” hyllyt ja muut vastaavat lauseet ovat roskaa, jotka eivät liity meihin mitenkään.
Et koskaan ajaisi urheiluautoa pikkuauton renkailla. Sijoita siis elektroniikkasi vain telineisiin, jotka takaavat mitattavissa olevan suorituskyvyn.

Mestariteoksemme, joka edustaa meitä parhaiten. Vertaansa vailla oleva, hyvin suorituskykyinen tuote. Se on sekoitus tekniikkaa, muotoilua ja luovuutta. AEON X on monokokkirakenteinen, hiilikuiturunkoinen, modulaarinen laiteteline, ja se on koko maailmassa ainutlaatuinen, innostava ja loistava ratkaisu. Christoph Nussbaumer on suunnitellut sen korkealaatuisille järjestelmille. Joka puolella on hiilikuitua, joka edustaa koko projektin ydintä.

AEON X voitti Mono&Stereon arvostetun Best Of 2022 -palkinnon

TEKNISET TIEDOT

Rakenne

RAKENNE

Modulaarinen, vankkaa ruostumatonta terästä; sisäiseen CFRP-tukirankaan ripustetut kelluvat hyllyt. Hiilikuitusuoja ja värähtelyitä absorboiva PU-kerrosrakenne.

HYLLYJEN PAKSUUS

HYLLYJEN PAKSUUS

— mm

HYLLYJEN VÄLINEN ETÄISYYS

HYLLYJEN VÄLINEN ETÄISYYS (tai etäisyys lattiasta)

Modulaarinen 100–350 mm

KOKONAISMITAT

KOKONAISMITAT

660 x 585 mm (L x S)

HYÖTYPINTA-ALA

HYÖTYPINTA-ALA

600 x 520 mm (L x S) kullakin hyllyllä

YLÄHYLLYN HYÖTYPINTA-ALA

YLÄHYLLYN HYÖTYPINTA-ALA

600 x 560 mm (L x S)

KANTAVUUS

KANTAVUUS

80 kg alahyllyllä

ERISTYS YMPÄRISTÖSTÄ

ERISTYS YMPÄRISTÖSTÄ

Viskoelastisten kiekkojen avulla.

HUOMAA

HUOMAA

Päivitys ja hyllyjen välisen korkeuden muutos voidaan tehdä helposti lisäämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lieriöitä.

PINTAKÄSITTELY

Ylellisyyttä ja kilpailua: kiiltävä monokokkirunko ja mattapintainen kelluva hylly. Esine, joka jättää sanattomaksi; viimeistely, joka huokuu turvallisuutta ja suorituskykyä.

RACING BLACK
(HOPEA)

Kiiltävä monokokkirunko;
Läpikuultamaton hylly;

Hopeanväriset jalat.

RACING BLACK
(LYIJY + PRONSSI)

Kiiltävä monokokkirunko;
Läpikuultamaton hylly;

Lyijyn- ja pronssinväriset jalat.

RACING BLACK
(KUPARI + HOPEA)

Kiiltävä monokokkirunko;
Läpikuultamaton hylly;

Kuparin- ja hopeanväriset jalat.

LE MANS

Kiiltävä monokokkirunko; Mattamusta keskipaneeli, aidolla, punaisella käsinommellulla nahalla päällystetty runko;

Hopeanväriset jalat.

Huippuluokan vahvistimia varten. Hiilikuiduista, tiheästä polyuretaanivaahdosta ja epoksihartsista valmistettu kerrosrakenne eristää laitetelineen ihanteellisesti lattiasta ja nostaa tämän monovahvistimia varten tehdyn jalustan ennenäkemättömälle tasolle. Christoph Nussbaumer on suunnitellut sen korkealaatuisille järjestelmille. Joka puolella on hiilikuitua, joka edustaa koko projektin ydintä.

Konfikuroi oma räkkisi täällä: https://www.rack-configurator.com/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Revolution EOS X, Päätevahvistimen räkki, RACING BLACK, COPPER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *