InpolRemix MKII, integroitu vahvistin, musta perusväri (esillä)

6.125,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

InPolRemix MkII on aidosti balansoitu puhdas A-luokan integroitu vahvistin, jossa käytetään uusimman sukupolven double INPOL -kytkentöjä.

Älykkäästi ohjattu biaksen ja vahvistuksen tason säätö tapahtuu digitaalisesti samalla mikroprosessorilla, joka vastaa äänenvoimakkuudensäädöstä. Tämä takaa itse vahvistimen suorituskyvyn ja sen kyvyn tuottaa tehokkaasti äänisignaalia kaiuttimiin.

Valinnaisen HiDac Mk2 -muuntimen ansiosta laite täyttää erinomaisesti myös niiden musiikin ystävien toiveet, jotka haluavat parasta äänentoistoa uusimmista digitaalisista lähteistä.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

Tyylikkään, ClassicRemix-vahvistimesta perityn ulkonäön ja kompaktien ulkomittojensa ansiosta tämä audiolaite on luokassaan ainutlaatuinen.

Kotelon keskiosa on viimeistelty huolellisesti, ja sen sivuilla olevat jäähdytinrimat, joissa näkyy valmistajan logo, tekevät kotelosta visuaalisesti mielenkiintoisen ja korostavat rungon keskelle sijoitettuja, huolellisesti suojattuja putkivahvistimia.

InPolRemix MkII on saatavana eri väreissä ja sen ulkoasua voidaan mukauttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Pathoksen äänisuunnittelun ja tekniikan sekä korkealaatuisten komponenttien ansiosta InPolRemix nostaa musiikin kuuntelukokemuksen parhaalle mahdolliselle tasolle.

Type Stereo integrated amplifier Pure class A – double INPOL technology – fully balanced – digital Bias/gain set technology
Output power 2 x 25W@ 8 Ohm, 2 x 38W@ 4 Ohm
Frequency response 2Hz – 150KHz ± 0.5db
Input sensitivity 470mVRMS
Input impedance 47KOhm
Output polarity Selectable by remote control
Volume regulator 2 x Burr Brown PGA2310 (180 steps 0,5dB)
THD 0,1% @ 25W
S/N Ratio > 100dB
Gain 31 db Unbalanced 37 db Balanced
Output impedance 0,9Ω
CONNECTIONS
Analogue inputs 1 Balanced XRL line, 4 unbalanced RCA line
Digital inputs Installation of (optional) HiDac Mk2 board is
required to enable these inputs
1 USB port type “B”, 1 SPDIF coaxial, 1 SPDIF optical
Outputs 1 Pre out stereo line RCA
1 Pre out stereo line Balanced XLR
Pre-output phase can be selected
1 connector for jack headphone 6,3mm
HEADPHONE SPECIFICATIONS
Output power 2,65W @ 32 Ω
Output impedance 0,45Ω
Max output level 9,6 VRMS
Frequency response 2Hz – 400KHz ± 0,5db
THD 0,025%
DIMENSIONS
Amplifier 370mm (D) x 280mm (W) x 180mm (H)
Weight 13,5Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “InpolRemix MKII, integroitu vahvistin, musta perusväri (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *