INCONTROL MKII, etuvahvistin (esillä)

8.952,80

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uusi InControl Mk2 on Pathoksen tuottaman upean ja tehokkaan InPower Mk2:n luonnollinen kumppani: se on entistä monipuolisempi ja kompaktimpi ja siinä on oma kuulokevahvistin. Sen muotoilun inspiraationa on toiminut InPower Mk2.

Päätimme johdonmukaisuuden vuoksi säilyttää edellisen esivahvistimen nimen InControl, mutta uusi InControl Mk2 eroaa vanhasta niin paljon, että ansaitsee uuden nimen.

InControl Mk2:ssa on täysin balansoidut differentiaalipiirit. Valitsimme siihen arvostetut Tung-Sol ECC803S -putket puhtaan ja erotuskykyisen äänen takaamiseksi suurella teholla. Mk2-versio on kompakti ja kevyempi kuin edellinen InControl-malli: kaikki tässä etuasteessa käytetty Pathos-tekniikka on InPower Mk2:een täydellisesti sointuvassa kotelossa.

VFD-näyttö on sama kuin InPol Heritage -mallissa: se on suurempi ja selkeämpi ja sen kirkkaus on säädettävissä käyttäjän mieltymysten mukaan. Äänenvoimakkuutta säädetään tarkasti suurella täysalumiinisella säätimellä. 100-portaisen säätimen dynaaminen alue on suuri, ja se tukee luonnollista, logaritmista desibeliasteikkoa: äänenvoimakkuudensäätö on tämän vuoksi monipuolista ja mukautuvaa.

Tätä esivahvistinta voidaan käyttää myös kaukosäätimellä: päätimme käyttää uutta yleiskaukosäädintä, jolla voidaan käyttää kaikkia yksiköitämme, myös uutta Converto Mk2 RR -mallia. InControl Mk2:ssä on 4 RCA-sisäänmenoa ja 2 XLR-sisäänmenoa; valinnainen HiDac Mk2 -kortti lisää vahvistimeen 4 digitaalisisäänmenoa.

Liitimme laitteeseen saman kuulokevahvistimen, jota käytimme Kratos-mallissa; sen erillinen piiri tuottaa 2 W 32 ohmiin, ja siihen voidaan liittää suurin osa markkinoilla olevista kuulokkeista.

Type Pre-amplifier, pure class A, fully balanced
Tubes 2x ECC803S Tung-Sol
Max. input voltage 4,4 Vrms
Input impedance 100K Ohm
Gain Adjustable 6 dB / 12 dB
Frequency response 2 Hz – 200 KHz ± 0,5 dB
Max output voltage Balanced 10+10 Vrms
Unbalanced 10 Vrms
Output polarity Selectable by remote control
Connections
Analogue inputs 2 balanced XRL line, 4 unbalanced RCA line
Digital inputs (optional) 2 USB type “B” ports, 1 coaxial SPDIF, 1 optical SPDIF
(Installation of HiDac Mk2 board is required)
Outputs 1 Unbalanced RCA, 1 Balanced XLR
Headphone Specifications
Output power 3,3 W @ 16 Ω , 2 W @ 32 Ω
Max output level 10V RMS
Dimensions
Amplifier 290mm (D) x 360mm (W) x 155mm (H)
Weight 18Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “INCONTROL MKII, etuvahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *