InpolEar, kuulokevahvistin, musta perusväri (esillä)

6.410,80

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

InPol Ear on puhtaan A-luokan integroitu kuulokevahvistin, jossa on täysin balansoitu uusimman sukupolven double INPOL.

Putki-kuulokevahvistin täyttää korkealaatuisen äänenlaadun kriteerit. Putket tuottavat signaalin kuulokkeille, joiden tehovaatimus on tyypillisesti pieni.

Kun kuuntelet musiikkia kuulokkeilla tämän vahvistimen kautta, pääset matkalle etsimään INPOLin välittämää täyteläistä ääntä. Kahden balansoidun ulostulon (10 W @ 16 ohmia) ja yhden balansoimattoman ulostulon (6 W @ 16 ohmia) ansiosta ääni on korkealuokkainen ja voimakas.

Piirien ominaisuuksien ansiosta InPol Ear on erinomainen, täysin balansoitu, vahvistinputkilla toteutettu esivahvistin.

Valinnaisen HiDac Mk2 -muuntimen ansiosta laite täyttää erinomaisesti myös niiden musiikin ystävien toiveet, jotka haluavat parasta äänentoistoa uusimmista digitaalisista lähteistä.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

Valinnaisen HiDac Mk2 -muuntimen ansiosta laite täyttää erinomaisesti myös niiden musiikin ystävien toiveet, jotka haluavat parasta äänentoistoa uusimmista digitaalisista lähteistä. Äänentoistoa voidaan ohjata älypuhelimessa tai tabletissa toimivan sovelluksen kautta. Kompakti, esteettisesti kaunis ja tehokas: InPol Ear on ihanteellinen vahvistin kuulokkeita mielellään käyttäville musiikinkuuntelijoille; kotelon keskiosa on viimeistelty huolellisesti, ja sen sivuilla olevat alumiiniset jäähdytinrimat, joissa näkyy valmistajan logo, korostavat rungon keskelle sijoitettuja, huolellisesti suojattuja putkivahvistimia.

Vahvistin valmistetaan käsityönä Italiassa korkealaatuisia komponentteja käyttäen, joten se on hyvin korkeatasoinen tuote.

Lisähinnasta InpolEar on saatavana eri väreissä ja sen pintakäsittelyä voidaan mukauttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, joten se tyydyttää vaativimmatkin markkinoiden asettamat vaatimukset.

Type Reference stereo integrated amplifier for headphone Pure class A double INPOL technlogy -fully balanced and preamplifier
Output power
Impedance Unbalanced Balanced
32 Ω 3W 10W
50 Ω 1,9W 6,4W
120 Ω 800mW 2,7W
300 Ω 320mW 1W
600 Ω 160mW 533mW
Output impedance Balanced 0,9 Ohm
Unbalanced 0,45 Ohm
Frequency response 2Hz – 200KHz ± 0.5db
Input sensitivity 2,2 VRMS
Input impedance 100KOhm
Output polarity Selectable by remote control
Volume regulator 2 x Burr Brown PGA2310 (180 steps 0,5dB)
THD 0,1% @ 11W
S/N Ratio > 100dB
Max input voltage 4,4VRMS
Max output voltage Balanced 20VRMS
Unbalanced 10VRMS
Preamplifier
Gain 9db
Phase inverting/non-inverting switch
Outputs 1 balanced XLR
1 unbalanced RCA
Connections
Analog inputs 1 Balanced XRL line, 4 unbalanced RCA line
Digital inputs Installation of (optional) HiDac Mk2 board is
required to enable these inputs 1 USB port type
“B”, 1 SPDIF coaxial, 1 SPDIF optical
Outputs 1 Pre out stereo line RCA (pre-output phase can be selected)
1 Pre out stereo line Balanced XLR
1 Connector for jack headphone 6,3mm
2 Connector for 4 pin XRL
Power consumption 110W
Dimensions Amplifier 370mm (D) x 280mm (W) x 180mm (H)
Weight 12,5Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “InpolEar, kuulokevahvistin, musta perusväri (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *