Adrenalin, mono päätevahvistin

27.280,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Adrenalin-vahvistin edustaa parasta mahdollista INPOL-ratkaisua (Inseguitore a Pompa Lineare – Linear Pump Tracker).

Tällaisten laitteiden olennaisena osana on putkivahvistin, jolla on erittäin herkkä ja hienostunut sointiväri sekä yllättävän suuri antoteho.

Näyttää todella siltä, että Pathoksen suunnittelijat ja teknikot ovat saavuttaneet tavoitteensa: rautanyrkki on piilotettu samettikäsineeseen.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

Tehoa ja hifi-äänentoistoa samassa laitteessa

Monopääte tuottaa 200 W tehoa 8 ohmin kuormaan, ja siinä käytetään Pathoksella moneen kertaan hyväksi havaittua rakennetta. Itse asiassa kyseessä on balansoitu aste, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen vahvistin on tehty kahdesta INPOL-kokoonpanoon kytketystä, luonnostaan A-luokassa toimivasta tehoasteesta.

Paikka huippuluokan äänentoistolaitteiden historiassa

Haluamme korostaa sitä, että INPOL-aste voi toimia vain A-luokassa. Se ei ole vuorovaihekytkentä (jossa voidaan valita kuinka pääteaste erotetaan suunnitteluvaiheessa) eikä single-ended-aste; rakenteessa on reaktiivinen osa symbioosissa aktiivisen osan kanssa (tässä tapauksessa ryhmä MOSFET-pääteasteita, jotka on kytketty yhteiseen lähtöön). INPOL edustaa vaihtoehtoa näiden kahden kokoonpanon välillä; tämän takia tämä Pathoksen kehittämä ja patentoima topologia on jo tähän mennessä saavuttanut paikkansa huippuluokan äänentoistolaitteiden historiassa.

Tekniikkaa ja taidetta

Tätä yksikkövahvistuksella varustettua tehobufferia säädetään putken vahvistusasteella käyttämällä kolmea kaksoistriodia: kahta ECC83/12AX7:ää ja yhtä 6H30:a. Ensimmäinen aste tuottaa jännitevahvistuksen differentiaalisen toteemin kautta kahdella 12AX7:llä. Toinen on bufferi, jolla on 6H30:n kanssa yhteinen anodi ja jonka tehtävänä on käyttää kahta tehomosfet-ryhmää. Kahden ulostulon vahvistettu, keskenään vastavaiheinen signaali johdetaan kahteen bufferiin INPOL-tekniikkaa käyttäen.

Olemme luoneet erittäin tehokkaan, erittäin lineaarisen vahvistimen globaalia takaisinkytkentää käyttämättä. Tämän laitteen teho-osan mitoitusta on vaikea kuvailla; se pitää nähdä itse voidaksemme arvostaa Pathoksen teknikoiden ja suunnittelijoiden luovuutta (tehtävä on yhtä mahdoton kuin jos yrittäisimme selostaa taistelulaiva Missourin rakennetta!).

Kahden tehoasteen polarisaatio on erittäin korkea: se mahdollistaa tasaisen sähkövirran toimittamisen diffuusorien liitäntäongelmien välttämiseksi. Tämän laitteen erinomaiset yksityiskohdat kertovat sen hienostuneesta rakenteesta. Tarkastelun voi aloittaa virtalähteestä (täysin vakautettu signaalivaiheille anodijännitteellä), jossa on sisäänrakennettu C-kertovahvistin maksimaalisen suodatuksen aikaansaamiseksi jännitevirtageneraattoreissa ja filamenttien sytytysjännitteessä, mitä pidetään yleensä vähemmän jalona ratkaisuna (mutta ei Pathoksella). Tärkein tämän laitteen erottava ominaisuus on herkkä virtalähde, jonka on toimitettava yli 12 A:n jatkuvaa sähkövirtaa. Koska vahvistimessa ei ole takaisinkytkentää, ulostulossa ilmenevän kohinan välttämiseksi on välttämätöntä käyttää suodatettuja virtalähteitä. Kuten aina, Pathoksella ei välitetty komponenttien hinnasta, ja he käyttävät optimaalista induktiivista/kapasitiivista vaihtovirtalähdettä, joka pystyy täydellisesti suodattamaan kahden tehoasteen sähkövirran (esimerkiksi suodattimen reaktanssin paino on 12 kg).

Type entirely balanced, Double INPOL® power amplifier in pure class A
Feedback absent
Inputs 1 balanced XLR
1 unbanced RCA
Input inpedance 100 Ohm
Outputs power 200 W @ 8 Ohm
Frequency response 5Hz ÷ 60kHz ± 0.3 dB
Signal/noise ratio 98 dB
THD 0,01% @ 1W
0,2% @ 50W
Absorption at rest 475 W
Tubes 1 x 6H30
2 x 12AX7 ECC83
Damping factor 25
Rise time 6µs
Fall time 6µs
Slew rate 11V/µs
Dimensions :
Size 68cm (D) x 30cm (W) x 44cm (H)
Weight 70Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adrenalin, mono päätevahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *