Inpol2 MKII, integroitu vahvistin (esillä)

13.416,80

1 varastossa

Kuvaus

Se on Pathoksen uusin tuote, jonka nimi kuvastaa yrityksen kehittämää toisen sukupolven INPOL®-tekniikkaa.

Se on myös täysin balansoitu dual-mono-kokoonpano, jonka muotoilun tunnistaa helposti.

Pitkälle kehitetyllä INPOL®-tekniikalla on maailmanlaajuinen patentti, ja useita palkintoja saaneet T.T.- ja InPower-vahvistimet perustuvat sen käyttöön.

INPOL2 on monessa suhteessa ainutlaatuinen vahvistin, ja sen äänenlaatu on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

Putkivahvistimen harmonia

INPOL2 on rakennettu INPOL-tekniikan periaatteiden mukaan hybridiksi, jossa on A-luokan vahvistus (45 wattia) ja vaikuttavan laaja kaistanleveys rakenteessa, jossa ei ole takaisinkytkentää. Esivahvistin on toteutettu kokonaan putkilla, se on balansoitu ja optimoitu MOSFET-lähtöasteen mahdollisimman tehokasta syöttöä varten. Putket ovat edelleen parhaat komponentit signaalijännitteen vahvistamiseen, sillä niitä käyttäen tulosignaalin harmoninen eheys voidaan säilyttää.

INPOLin taianomainen teho

Puolijohteilla toteutettua astetta käytetään tuottamaan suuri virta pienellä impedanssilla, jotta kaiutinta voidaan ohjata tarkasti. Tehoaste on täysin balansoitu käyttämällä kahta INPOL-kytkentää, joita ajetaan keskenään vastakkaisessa vaiheessa. Tällä poistetaan särö ilman takaisinkytkentää. Suuria käämejä käytetään energiavarastoina, jotta virtaa voidaan syöttää nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti.

Mitään ei jätetä sattuman varaan

Virtalähdettä suunnitellessaan Pathoksen suunnitteluryhmä on valinnut jälleen yhden ”epätavallisen lähestymistavan”. Ratkaisun nimi on PHYSICS™ (Pathos Hybrid Stabilised Independent Current Supply). Esivahvistinosa toimii putkille tarkoitetulla virtalähteellä, joka toimii pienellä virralla. Lähtöaste saa virtansa vaihtotilavirtalähteeltä. Tämä rakenne on valittu siksi, että etuvahvistimen virrankulutus on suuri matalalla kuormaimpedanssilla, sen hyötysuhde on korkea ja se on riippumaton verkkovirran vaihtelusta. Kaksi virtalähdettä on erotettu täysin toisistaan ja suojattu huolellisesti.

Kuuntelemisen iloa

INPOL2:n äänen tuottama yksityiskohtaisuus ja läsnäolon tuntu ovat kokonaisuutena arvostellen hämmästyttävät ja ne ovat mahdollisimman lähellä InPower- ja InControl-sarjojen huippulaitteita. Putkivahvistimien rikas ja lämmin ääni yhdistettynä MOSFET-pääteasteiden nopeuteen ja dynaamisuuteen takaa erinomaisen suorituskyvyn. Ääni on helppo tunnistaa INPOL-vahvistimen tuottamaksi, sillä kuunteluväsymys loistaa poissaolollaan, läpikuultava ääni tuottaa vahvan läsnäolon tunnun, äänimaailma on valtava ja vahvistin kykenee toistamaan realistisesti kaikki instrumentit. Nämä kaikki tekijät tuottavat kuuntelijalle todellista hifi-ääntä.

Uudistettu Pathos Inpol2 MKII

InPoL2 MkII syntyi tarpeesta saada lisää virtaa 4Ω: lla ja siten enemmän BIAS-virtaa. Pathos-insinöörit ovat pyrkineet parantamaan tehovahvistimen virtalähdettä. InPoL2 MkII palaa lineaariseksi virtalähteeksi (muuntaja – silta – kondensaattorit). Jättäen 45 W: n 8Ω: n tehon muuttumattomaksi, sillä on nyt enemmän virtaa 4Ω: lla: BIAS-virta on siis kasvanut. Eri virtalähteen valinta antoi meille mahdollisuuden suunnitella se uudelleen kaksimono-kokoonpanossa: 2 muuntajaa (yksi kanavaa kohti), 2 tasasuuntaajaa (1 kanavaa kohden) ja 4 kondensaattoria (2 kanavaa kohti). InPoL2 MkII: lle olemme valinneet arvostetut Tung-sol-putket, jotka tunnetaan ilmavuudesta, dynamiikasta ja äänen yksityiskohdista. Vahvistinta voidaan jälleen hallita kaukosäätimellä: tälle uudelle versiolle on valittu uusi 9-painikkeinen yleiskaukosäädin, joka lisää mahdollisuuden laittaa laite valmiustilaan jopa etänä. InPoL: n ääni, musikaalisuus ja läpinäkyvyys pysyvät samana, mutta äänen rikkaus on lisääntynyt.

Uusi InPoL2 MkII tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää digitaalilähteet suoraan HiDac Mk2: n kortin kanssa. InPoL2 MkII on suunniteltu erityisesti valinnaiselle HiDac Mk2 -kortille, joka aktivoi digitaaliset tulot, jotka ovat oletusarvoisesti käytettävissä takapaneelissa. InPoL2 MkII liittyy InPoL-sarjan jo tunnettujen jalokivien joukkoon ja tuo jälleen innovaation ja laadun pöydälle.

Type integreted stereo amplifier based on INPOL techonology, operating in pure class A
Power output 2 x 45 W @ 8 Ohm
Feedback absent
Frequency response 10Hz-80KHz +/- 0.5 dB
THD < 0.05%
S/N ratio >90 dB
Input impedance 100 K Ohm
Input 4 RCA and
2 balanced XLR

Digital inputs

Installation of (optional) HiDac Mk2 board is required to enable these inputs 1 USB port type “B”, 1 SPDIF coaxial, 1 SPDIF optical

Output 1 pre-out streo balanced XLR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inpol2 MKII, integroitu vahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *