T.T. integroitu vahvistin (esillä)

8.060,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Pathoksen ensimmäinen esiintyminen hifi-markkinoilla ei jäänyt huomaamatta: vähän aikaa debyyttinsä jälkeen T.T. saavutti vankan aseman niiden harvojen laitteiden joukossa, jotka jäävät hifi-äänentoiston historiaan.

Kansainvälisissä audioarvosteluissa Pathoksen ensimmäinen tuote toivotettiin tervetulleeksi, sille annettiin tilaa lehtien etusivuilla, se sai innostuneen vastaanoton ja useita arvostettuja palkintoja.

T.T.-vahvistimen kautta musiikkia kuunnellessaan jokainen voi havaita selvän eron: musiikin harmoninen sisältö toistuu alkuperäisenä, ääni on läpikuultavaa, äänenvärit ovat todentuntuisia eikä kuunteluväsymystä ilmene lainkaan.

Syy tähän on helppo ymmärtää: T.T. poikkeaa edukseen muista vahvistimista.

Tämä ero on nimeltään INPOL®. Kyseessä on hieno, maailmanlaajuisesti patentoitu puhdas A-luokan kytkentä ilman takaisinkytkentää. Sen on sanottu edustavan viime vuosien tärkeintä innovaatiota musiikin vahvistuksessa.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

Tarkasti valitut komponentit, hopeajohdotus ja korkeatasoinen käsityö korostavat T.T.-vahvistimen laatua.

Vuosien mittaan T.T.-vahvistimen ominaisuuksia on jatkuvasti parannettu ja päivitetty tämän elävän legendan pitämiseksi ajan tasalla.

Nykyään T.T.-vahvistin on saatavana alkuperäisessä kokoonpanossaan varustettuna puhtaasti resistiivisellä 24-portaisella manuaalisella äänenvoimakkuudensäädöllä ja myös kauko-ohjattavana versiona varustettuna optisella laitteella, joka käyttää useita lukureleitä (tyhjiöpakatut toriumkontaktit), jotka ohjaavat tarkkuusresistoreiden muodostamaa verkkoa (1-prosenttinen metallikerros) 1dB:n portain.T.T. on saanut pelkästään kiittäviä kommentteja sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa muotoilun omaperäisyydestä, piiritopologian ainutlaatuisuudesta ja viime kädessä äänentoiston tinkimättömästä laadusta.

Yksinkertaisesti sanottuna T.T. on tehty niille, jotka uskovat, että musiikki on sielun ravintoa.

Type integrated amplifier operating in pure class A according to INPOL®circuitry
Power output 2 X 35 W @ 8 Ω
Feedback absent
Frequency response 13 Hz ÷ 78 kHz ± 0,5 dB
THD < 0,5% up to the maximu power
Signal/noise ratio 90 db
Slew rate 38 volt/μs
Input impedance 100 KΩ
Absorpion at rest 240 W

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “T.T. integroitu vahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *