ClassicREMIX, integroitu vahvistin, musta perusväri (esillä)

4.178,80

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

”Kauneus on ainoa asia, jota aika ei voi vahingoittaa. Kauneus säilyy kaikkina vuodenaikoina ja ikuisesti.

Oscar Wilde

”Kauneus toimii yhdistävänä elementtinä, yleisenä kielenä kulttuurin, iän ja kansallisuuden ulkopuolella, jalona voimana, joka kykenee poistamaan esteet ja liittämään meidät yhteen.

Äänen kauneus, käsityön kauneus, tekniikan kauneus, uutuuden kauneus, tyylien ja muotoilun kauneus, kauneus niiden edustajana, jotka jo tuntevat Pathoksen, tai Pathoksen arvojen edustajana kaikille muille, jotka löytävät uuden ja täydellisen muotojen, materiaalien ja tekniikan tasapainon, Pathoksen kaikki ikoniset, perinteikkäät elementit, vaikkakin nykyaikaistetussa muodossa, sanalla sanoen vastaus on: ClassicRemix!”

Toimitusjohtaja Gaetano Zanini

PROJEKTI

Pathos Acousticsin uusi integroitu vahvistin, joka esiteltiin Münchenissä järjestetyillä High-End 2014 -messuilla, saa innoituksensa tämän Vicenzalaisen yrityksen pyrkimyksestä uudistaa syvällisesti yhden historiansa suurimmista kansainvälisistä menestystuotteistaan, paljon kiittäviä kommentteja saaneen ja palkitun ClassicOne-vahvistimen, joka edelleen säilyy Pathoksen tuotevalikoimassa. Uutta ClassicRemix-vahvistinta suunniteltaessa yrityksessä ymmärrettiin, että uudistuksen myötä sen piti saavuttaa uusi ja kunnianhimoisempi asema markkinoilla. Itse asiassa ClassicRemixille uskottu tehtävä on vastata audiofiilien yhä vaativimpiin odotuksiin ja samalla herättää nuorten sekä ”pelkästään” musiikkia rakastavien asiakkaiden kiinnostus.

TEKNIIKKA JA SUUNNITTELU

Pathoksen tuotekehitysyksikkö on tehdyt ahkerasti töitä varmistaakseen, että uudessa ClassicRemix-vahvistimessa on kaikki tarvittava tekniikka, jolla yritys saavuttaa tälle laitteelle asettamansa tavoitteet: täydellinen äänentoisto, digitaalisten musiikkitiedostojen erinomainen hallinta ja korkealaatuinen kuuntelukokemus kuulokkeita käytettäessä.

ÄÄNENLAATU: tämän tavoitteen saavuttamiseksi Pathos käytti kahdenkymmenen vuoden aikana kertynyttä kokemusta hybridivahvistimista. Pathoksella hyödynnettiin tätä laajaa tietämystä ja kokemusta ja hiottiin kaikki piirien ominaisuudet entistäkin paremmiksi (mahdollisimman puhtaiksi). Komponentit on valittu huolellisesti, sillä niiden on täytettävä korkeimmat laadulle ja musikaalisuudelle asetettavat vaatimukset. Tuloksena on A/B-luokan hybridilaite, jossa on täysin balansoitu piiri ja joka tuottaa 70+70 W tehoa (vakaasti). Esivahvistusosa on toteutettu kahdella Electro Harmonix ECC88 – 6922 -putkella (kaksoistriodit) differentiaalikytkentänä, jossa on yksi putki kanavaa kohti ensimmäisen signaalin vahvistuksen toteuttamiseksi ja samalla säilyttäen balansoitu konfiguraatio siten, että balansoimaton tulosignaali voidaan muuntaa balansoiduksi signaaliksi. Lisäosoituksena huolellisesta suunnittelusta ja tuotannosta, johon Pathos pyrki tässä uudessa integroidussa laitteessa, pitää mainita 240 VA:n ylisuuri suojattu, yhteistyössä erään huomattavan toimittajan kanssa kehitetty virtamuuntaja. Se tuottaa siltasuuntaajan ja kondensaattorien kautta stabiloitua virtaa viimeiseen osaan, suodatus on yli 45 k-uF. Äänilähteen valitsimet on toteutettu vesitiiviisti mekaanisilla, erityisesti kentällä tapahtuvaa käyttöä silmälläpitäen suunnitelluilla releillä. Niissä on sisäinen kosketin, joka on suljetussa tyhjiössä hapettumisen estämiseksi. Lisäksi jokaisen sisääntulon äänenvoimakkuutta voidaan säätää, ja kukin asetus voidaan tallentaa muistiin. Pathos on ylpeä siitä, ettei se ole jättänyt mitään sattuman varaan, ja se on varma, että tällä tavoin voidaan tyydyttää vaativimpien audiofiilien vaatimukset.

DIGITAALISTEN MUSIIKKITIEDOSTOJEN HALLINTA: digitaalimaailman monipuoliset mahdollisuudet on otettu huomioon käyttämällä sisäänrakennettua korkealaatuista muunninta (valinnaisvarusteena on erityisesti ClassicRemixille suunniteltu DAC). Laitteessa on laaja valikoima digitaalisia liitäntöjä. HiDac Mk2 ja HiDac ovat tulosta merkittävästä tietotaidosta, jota Pathos on kerännyt suunnitellessaan ja toteuttaessaan digitaalimuuntimia CD-soitinmalleihin Endorphin ja Digit, samoin kuin Converto-projektissa ja HiDacin aiemmissa versioissa, jotka luotiin Logos-, Ethos- ja InPolRemix-vahvistimia varten. Vahvistimen takana olevat lukuiset digitaaliset liitännät on integroitu digitaalimuuntimen piirilevyyn. HiDac ja HiDac Mk2 (muuntimet) liitetään niitä käyttäen ulkomaailmaan; laitteen digitaalisia liitäntöjä ovat S/PDIF, S/PDIF optinen (Toslink) ja USB-B. Tässä suhteessa Pathos on tehnyt tärkeän valinnan ja luonut avoimen arkkitehtuurin, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden kaikkiin vaatimuksiin. Niinpä ClassicRemix on saatavana ilman sisäistä muunninta tai varustettuna uusimmalla HiDac- tai HiDac Mk2 -muuntimella.

MUSIIKIN KUUNTELU KUULOKKEILLA: yleensä integroidussa vahvistimessa, jossa on mahdollisuus kuunnella musiikkia kuulokkeilla, joudutaan käyttämään kustannustehokkaita ratkaisuja ja tekemään kompromisseja. ClassicRemixissä ei ole toimittu näin. Pathos asetti suunnitteluvaiheesta lähtien tavoitteekseen saavuttaa erinomaisen äänenlaadun tasolla, joka on verrattavissa erillisen vahvistimen tarjoamaan äänenlaatuun. Tämän takia Pathoksella haluttiin toteuttaa oikea vahvistin, jossa on erillinen, tehokas virtalähde sekä täysin balansoitu piiri, joka hyödyntää ClassicRemixin esivahvistinosan putkien tuottamaa signaalia. Tämä varmistaa, että vahvistin on pienikohinainen, sen dynaaminen alue on laaja (120 dB) ja kuuntelukokemus on puhdas. Lisäksi vahvistimen kaistanleveys on laaja ja lähtöteho on runsaasti (yli 2 W 32 ohmiin), mikä mahdollistaa useimpien markkinoilla olevien korkealaatuisten kuulokkeiden helpon liittämisen. Pathos on varma, että kaikkein vaativimmatkin kuulokkeilla kuuntelevat asiakkaat yllättyvät positiivisesti eivätkä koskaan harkitse minkään muun laitteen hankintaa.

MUOTOILU: Teollisen muotoilun, toiminnallisuuden, estetiikan ja kauneuden välisen punaisen langan löytäminen on aina ollut osa Pathoksen DNA:ta yrityksen perustamisesta lähtien, ja Pathos Twin Towers, yrityksen ensimmäinen laite, on tästä hyvä esimerkki. Pathoksen vahvistimissa muotoilija leikittelee vastakkaisilla muodoilla, joissa voimakkaasti karakterisoitujen elementtien sijaan vuorottelevat tyhjät ja täydet tilat, kiinteät linjat ja puhdas estetiikka, ja tuloksena on eräänlainen sekoitus tasapainoisia mittasuhteita ja korkeaa teknistä tasoa edustavia materiaaleja. Pathoksen logo toistuu kotelon sivuilla olevissa ikonisissa, alumiinisissa jäähdytinrimoissa. Muut toiminnalliset elementit, kuten äänenvoimakkuudensäätönuppi ja putkia suojaavat suojukset, ovat seurausta evoluutiosta, jonka myötä Pathos halusi siirtyä noudattamaan nykyaikaisempaa tyyliä sortumatta silti koskaan noudattamaan steriilejä, itsetyytyväisiä muotoja. Näiden osien muotoilu ilmaisee aina aidosti niiden tehtävän, ja ne sopivat aina harmonisesti kuunteluhuoneeseen erottuen silti aina edukseen, sillä näin laite, tila ja kuuntelija löytävät tasapainon luonnollisemmalla ja spontaanimmalla tavalla, joka vetoaa eri aisteihin ja tuottaa täydellisemmän ja palkitsevamman kokemuksen. Pathoksen mukaan tämä on myös tapa tuoda hienoa Pathos-ääntä yhä laajemmalle yleisölle ja myös niille, jotka pelkästään rakastavat musiikkia ja kauneutta.

ÄÄNI: Vaikka ClassicRemix-vahvistin on puhtaan äänenlaadun kannalta erittäin innovatiivinen, se heijastaa myös täydellisesti yrityksen perinteitä: emme halua tehostaa tai värittää ääntä millään tavalla, sillä näillä keinoilla vain houkutellaan kiireisiä kuuntelijoita, vaan osoitamme suurta kunnioitusta musiikkia kohtaan. Pathos Acoustics on täysin tyytyväinen tulokseen: ääni on kaikilla mittapuilla mitattuna täydellinen, äänimaailma on laaja ja siinä on leveyttä ja syvyyttä, äänensävy on oikea, äänessä on rytmiä ja kaikki odotukset ylittävää energiaa, matalat taajuudet toistuvat laajoina ja luonnollisina, mutta ovat aina hallinnassa, ääni on yksityiskohtaista ja ilmavaa eikä se koskaan aiheuta kuunteluväsymystä. ClassicRemix on todellinen ”musiikkikone”, joka kutsuu meitä löytämään musiikkiarkistomme uutta mielenkiintoa ja innostusta tuntien.

Type Integrated stereo amplifier, fully balanced, Hybrid technology.
Preamplifier stage Tube (2×6922 ECC88)
Final stage solid stade, bridge mode, class AB
Output Power 2×70 W RMS @ 8 Ω (Both channel driven)
Frequency response 1,5Hz – 200KHz ± 0,5dB
Max input voltage 4,25VRMS
Input sensitivity 500m VRMS
Input impedance 47K Ω
Output polarity Non- inverting. Balanced pin 2 +
Volume regulator 2 x Burr Brown PGA2310 (180 steps 0,5dB)
THD 0,025% @ 70W
S/N Ratio > 100dB
Power requirements 250W @ 70W PC / 100W @ zero volume / < 0,5W@standby
Connections
Analogue inputs 1 balanced XRL
4 unbalanced RCA
Digital inputs Installation of (optional) HiDac Mk2 board is required to enable these inputs
1 USB port type ”B”, 1 SPDIF coaxial, 1 SPDIF optical
Outputs 1 Pre out stereo line
1 connector for jack headphone 6,3mm
Headpone Specifications
Output power 1,6W @ 32 Ω
Output impedance 10 Ω
Max output level 10 V RMS
Frequency response 1,5Hz – 200KHz ± 0,5dB
THD 0,025%
Dimensions
Amplifier 37cm (D) x 280cm (W) x 170cm (H)
Packed 490cm (D) x 430cm (W) x 300cm (H)
Weight (net / packed) 14Kg / 17,5 Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ClassicREMIX, integroitu vahvistin, musta perusväri (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *