Classic One MK3, integroitu vahvistin (esillä)

3.546,00

1 varastossa

Kuvaus

Pathos oli päässyt kansainvälisen audiofiiliyhteisön suosioon huipputeknisillä referenssivahvistimilla. Niinpä sille oli todellinen haaste suunnitella tuote, jonka hintaluokka on ennalta määritetty.

Classic One -projektissa suunniteltiin muita malleja edullisempi vahvistin, ja työssä käytettiin kaikkea aiemmin kerättyä tietotaitoa ja asiantuntemusta hintaluokkansa referenssituotteen luomiseksi.

Classic One edustaa hintaluokassaan uutta standardia: tässä menestystuotteessa esivahvistimet ja vahvistin ovat samassa kotelossa, mutta ne on täysin erotettu toisistaan ja niillä on omat virtalähteet.

Etuaste – tai oikeastaan esivahvistin – on toteutettu puhtaasti putkilla. Se on balansoitu, tasapainoinen, puhtaan A-luokan äärimmäisen pienikohinainen laite, jossa komponentit ja johdot on sijoitettu optimaalisesti ja jossa ei ole takaisinkytkentää. Se tarjoaa tyypillisesti putkivahvistimelle ominaista ääntä, joka on läpikuultavaa, ilmavaa, harmonisesti rikasta ja hienostunutta… yhdellä sanalla sanottuna musikaalista.

Tehoasteena on puolijohteilla toteutettu vahvistin, jonka esivirta on korkea, A/AB-luokkaa, jotta jokainen kuorma saa riittävästi tehoa. Se antaa äänelle nopeutta ja dynamiikkaa ja silti ääni on putkivahvistimelle ominainen. Voimakkuudensäädin on motorisoitu ja sitä voidaan hallita kauko-ohjaimella; itse kauko-ohjain on massiivipuuta. Virtalähteet on ylimitoitettu ja stabiloitu. Huolella valikoidut komponentit, signaalikaapelin hopeajohdotus, kullatut liittimet, korkealaatuiset materiaalit ja hienostunut rakenne ovat Classic One -vahvistimen lisäetuja.

Classic One -vahvistimen äänenlaatu ja työn huolellisuus todella tarjoavat vastinetta rahalle. Tämän mahdollistavat tavoitteellinen ja erittäin tarkka suunnittelutapa ja loistava esteettinen muotoilu.

Uudessa Classic One MKIII -vahvistimessa toteutetut innovaatiot:

1 – MOSFET-vahvistimen ohjaamiseen olemme käyttäneet korkealaatuista op-vahvistinta. Vahvistin on erittäin pienikohinainen, sen lineaarisuus on erinomainen ja op-vahvistimen särötaso on erittäin pieni. Ääni on erotuskykyisempää ja selkeämpää. Osaat välittömästi arvostaa sen loistavaa ääntä.

2 – Uusi Burr-Brownin komponenteilla toteutettu äänenvoimakkuudensäädin on entistä lineaarisempi ja se tukee +/-12 V:n audiosignaalia. Tällä vältetään sisäänmenon saturaatio, kun CD-soittimen ulostulon jännite on korkea (5 V). Myös virtalähde on uusi.

3 – Lisäsimme erityisen elektronisen asteen suojaamaan vahvistimia kaiutinliittimien oikosuluilta. Tässä ratkaisussa on käytetty korkeaimpedanssista astetta, joka oikosulun yhteydessä havaitsee ylivirran ja suojaa lähtöastetta.

4 – Käytimme uusia korkealaatuisia kaiutinliittimiä, jotka on oikosulun välttämiseksi kokonaan suojattu läpinäkyvällä muovisuojuksella.

5 – Käytimme virtamuuntajassa uutta ruostumattomasta teräksestä valmistettua suojusta.

6 – Uusi virtamuuntaja tukee jopa 130 Vac:n jännitettä, joten se on vähemmän herkkä eri jännitteille Yhdysvalloissa. Vahvistimen mukana toimitetaan myös ylimääräiset varasulakkeet. Nupit ovat kromipinnoitettuja ja etupaneeli on punaista punaveripihkapuuta.

Type Integrated amplifier in Class A/AB, hybrid circuit with input tube stage, bridgeable
Output Power 2 x 70W @ 8 Ohm, 2 x 135W @ 4 Ohm, 180W @ 8 Ohm in bridged mode (mono)
Inputs 1 balanced XLR
4 unbalanced RCA
Frequency response 2Hz ÷ 100kHz
THD <0.05%
Signal/noise ratio 90dB
Input impedance 100kOhm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Classic One MK3, integroitu vahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *