Synapse, etuvahvistin

30.504,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uusi balansoitu esivahvistin on Adrenalin-mallin kaltaisen vahvistimen arvoinen kumppani, ja se edustaa Pathos-tekniikan huipputasoa.

Tehtävää jokaiselle

Laite koostuu kahdesta kotelosta. Alemmassa osassa on virtalähde ja koko ohjauslogiikka, mukaan lukien ällistyttävä VFD-näyttö, ja yläosassa on asteet analogisen signaalin hallintaa varten. Halusimme optimoida monimutkaiset piirit pitämällä sähkökohinaa aiheuttavat komponentit kaukana signaalinkäsittelyyn käytetyistä komponenteista. Tätä esivahvistinta voidaan lähestulkoon pitää kolmessa kotelossa toimivana laitteena, koska kahden kanavan linja-asteet on erotettu kokonaan virtalähteestä ja ne on maadoitettu. Lisäksi logiikkaosa on erotettu maadoituksella.

Ei maasilmukkaa

Logiikan ja kummankin asteen välinen yhteys on toteutettu optoerottimilla. Tällä taataan piirien täydellinen erotus. Tämän rakenteen ansiosta laitteessa ei tarvita maasilmukkaa. Tätä varten suunnittelijat lisäsivät vahvistimeen toisenkin hienouden: kaikissa sisäänmenoissa on täydellinen sähköinen irtikytkentä siten, että vain valittu sisäänmeno on kytketty sähköisesti linja-asteeseensa, ja kaikki muut ovat auki, mukaan lukien maadoitus.

Hellittämätön tavoite optimoida maadoitus ja välttää häiritsevän maasilmukan käyttämistä johtaa väistämättä piirisarjojen, lähinnä virtalähteiden, redundanssiin, mikä nostaa kustannuksia huomattavasti. Siksi tällä hetkellä tuotannossa olevista laitteista ei löydy vastaavaa ratkaisua.

3 asetta signaalille

Signaalia hallitaan hybridipiirillä, jossa on kolme kaskodierotuksella varustettua astetta jännitteen vahvistamiseksi. Siinä käytetään 6H30-kaksoistriodia ja sen jälkeen kahta bufferia; ensimmäinen putkibufferi toisella 6H30-kaksoistriodilla ja toinen MOSFET-trackerilla, joka kykenee toimimaan liitäntänä mahdollisimman suurta ulkomaailman lineaarisuutta noudattaen. Balansoitua signaalia hallitaan kahdella äänenvoimakkuudensäätimellä kanavaa kohti.

Äänenvoimakkuudet

Kanavat on toteutettu puolijohteilla ja ne sijaitsevat kahden painettuun pääpiirilevyyn asennetun suorakulmaisen moduulin sisällä; äänenvoimakkuudensäätöalue on 168 porrasta 0,5 dB:n portain. Tämän laitteen merkittävänä ominaisuutena on kunkin sisäänmenoon asetetun tason muisti, jolla vältetään ärsyttävät äänenvoimakkuuden vaihtelut siirryttäessä sisäänmenosta toiseen. Kokonaisvahvistus voidaan vahvistaa arvoon 0 dB, +6 dB tai +12 dB, jolloin hienostuneita tasonsäätimiä voidaan hyödyntää täysimääräisesti. Ne mahdollistavat keskileveyden käytön ja niiden asetustarkkuus on hyvä.

Virtalähde

Virtalähdeyksikköön ja kaikkiin koneen alaosassa sijaitseviin osiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Kun laitteen kotelo avataan, näkyviin tulee vahvistin, jossa on paljon elektroniikkaa. Kummallakin puolella on linja-asteiden virtalähteet; anodijännite, jännitefilamentit (yksi kutakin putkea kohti) ja kummankin kanavan äänenvoimakkuudensäätimien analogisten asteiden jännitteet. Keskiosassa on digitaalisen osan, ts. mikroprosessorin, releen, näytön ja kooderin, virtalähde. VFD-näyttö on todellinen taideteos, joka näyttää käytön aikana tarvittavat tiedot, kuten valittu sisäänmeno, asetettu vaimennus ja useita muita valikkotietoja (kanavien balanssi, sisäänmenojen käytöstäpoisto, sisääntulojen vahvistuksen esto, sisääntulojen nimien mukauttaminen, vahvistuksen asetus jne.).

Inputs 3 balanced XLR
3 single ended RCA
Outputs 2 main balanced XLR
Frequency response 1Hz – 100KHz
(200KHz @ -3dB)
THD 0,04% @ 4 Vrms
Volume control 0,5dB – 168 steps
Tubes 4x 6H30
Dimensions :
Size 530mm (D) x 430mm (W) x 260mm (H)
Weight 23Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Synapse, etuvahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *