InPower MK2, mono päätevahvistin (esillä)

13.144,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uuden InPower-vahvistimen kehitystyön lähtökohtana oli Pathoksen patentoima INPOL-järjestelmä, joka on tyypillinen esimerkki Pathoksen menestyksekkäistä ja palkituista ratkaisuista.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttäen tätä kytkentää, joka on täysin balansoitu A-luokassa.

Lisäksi säädettävän vahvistuksen ansiosta uusi InPower-vahvistin mahdollistaa parhaan mahdollisen kaksoisvahvistuksen; tarkemmin sanottuna se mahdollistaa halutun bassotoiston.

Uusi audioprojekti on Pathokselle aina mieluinen tehtävä, kun alkuperäisen signaalin harmoninen sisältö on mahdollista toistaa luonnollisena. Juuri tämä oli suunnittelutiimin tavoitteena, kun päätimme suunnitella InPower-vahvistimen uudelleen! Tiimi tiesi kyllä, että ensimmäisen InPower-vahvistimen parantaminen ei ollut helppo tehtävä.

Vahvistimen ominaisuuksien ja laadun parantaminen ja sen tehon lisääminen olivat vaikea haaste, mutta saavutimme tavoitteemme.

Tulos teki vaikutuksen myös itse suunnittelijoihin: äärimmäisen hyvin musiikin toistoa tukeva, hämmästyttävän tarkka ja putkivahvistimelle ominainen, dynaaminen, täyteläinen ja rytmikäs ääni; kaikki nämä ominaisuudet tekevät uudesta InPower-vahvistimesta yhden parhaimmista puolijohteilla toteutetuista vahvistimista.

Type entirely balanced, Double INPOL® power amplifier in pure class A
Feedback absent
Output power 120 W @ 8 Ohm
Input impedance 20 kOhm
Frequency response 5Hz ÷ 60kHz ± 0.3 dB
Signal/noise ratio >100dB
THD < 0.4% up to maximum power
Absorption at rest 350 W
Dimensions 31,5×55,5x3cm
Weight 55kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “InPower MK2, mono päätevahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *