C338 Hybrid Digital DAC vahvistin

749,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

NAD C338 Classic vahvistin on älykäs, monipuolinen, suorituskykyinen ja tehokas.

C338 antaa hyvän saundin haluamallesi musiikillesi sekä istuu uskomattoman joustavasti mihin tahansa stereojärjestelmään. Vahvistimella voit striimata ja jakaa musiikkia suoraan älypuhelimestasi tai mistä tahansa sovellutuksesta ja näin nauttia mielimusiikistasi langattomasti. Tämän voit tehdä esimerkiksi Spotify Connectin, Bluetooth -vastaanottimen tai Google:n Chromecastin avulla (NAD C338 on ensimmäinen Hi-Fi vahvistin, jossa Chromecast ominaisuus on sisäänrakennettuna).

Liitä vaikka levysoitin phono -sisääntuloon ja koe vinyylikokoelmasi sointi uudella, koko musiikkihuoneesi täyttävällä tavalla, jonka NAD Hybrid Digital vahvistin teknologia tarjoaa. Äänenvoimakkuus, musiikkilähteenvalinta sekä eri asetukset ovat kaikki hallittavissa käyttäen älykästä NAD langatonta aps -sovellusta, iOs sekä Android käyttöjärjestelmille.

KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET:

–   2 x 50 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla

–   Wi-Fi’n avulla striimaus musiikkipalveluista, Internet radioista sekä musiikin striimaus sisäverkossa (UPnP) olevista laitteista

–   Bluetooth ADP4

–   MM Phono sisääntulo levysoittimelle

–   SPDIF -koaksiaaliset ja optiset sisääntulot (2 kpl molempia)

–   Subwoofer lähtö

–   Kuulokevahvistin

–   Bass Eq

–   IR langaton kaukosäädin

–   Mobile Control -sovellus ladattavissa (NAD Remote App) tabletille ja älypuhelimelle

Oikea suunta

NAD perusajatus on aina Musiikki Ensin, kun audio- ja vahvistinlaitteita suunnitellaan. NAD huippuvahvistimet on varustettu kaikkein edistyneimmillä komponenteilla, joihin tämänkin C338 vahvistimen rakenne perustuu. NAD on kehittänyt tarkan ja stabiilin low-noise kytkennän, jolla tuotetaan uskomaton, lähes nolla-säröinen ääni, joka istuu myös kaikkein vaikeimmille kaiutintyypeille mahdollistaen musiikin pienimpien yksityiskohtien erottamisen.

Hybrid Digital™ vahvistin teknologia

Etsittäessä korkean suorituskyvyn omaavaa D -luokan päätevahvistinta, päätyi NAD innovatiiviseen Hybrid Digital -vahvistintekniikkaan, joka käyttää vaihtelevaa modulaatio taajuutta luodakseen musiikille hyvin elämänläheisen äänen samalla kun häiriöitä on vähennetty kaikissa kuuntelutilanteissa. Näinollen huippuunsa viritetty suunnittelutyö antaa ilmiömäisen suorituskyvyn C338 vahvistimelle niin mitattuna kuin käytännössäkin.

 

Tehokas D-luokan vahvistin

NAD on uupumatta kehittänyt D-luokan vahvistimia saadakseen niistä suorituskykyisiä, energiataloudellisia – ”eikä vain pelkkää lämpöenergiaa tuottavia” – , sekä tietenkin miellyttävää ääntä. Käyttämällä kehittyneitä mittausmenetelmiä ja dataa, NAD suunnitteli huipputehokkaan pääteasteen C338 vahvistimeen. NAD käyttää räätälöityä Hypex® UCD ulostuloastetta, joka mahdollistaa 160 watin jatkuvan sekä 300 watin hetkellisen tehon, täyttääkseen myös kaikkein dynaamisimman musiikin vaatimustason. Tämä uusi tekniikka on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden tuottaen johdonmukaisesti häiriöttömän suorituskyvyn pääteasteelle sekä lähes täydellisen jännitesäätelyn.

 

Aina valmiina striimaukseen!

C338´n sisäänrakennettu Chromecast mahdollistaa musiikin, nettiradioiden, podcastin ja soittolistojen vastaanottamisen joko puhelimesi, tablettisi tai kannettavasi suosikki sovellutuksilta. Spotify Connect tarjoaa miljoonien musiikkikappaleiden valikoiman, mistä voit striimata mieleisesi suoraan C338 vahvistimeesi käyttäen Spotify® sovellutusta, taaten rikkaan ja samalla langattoman musiikkinautinnon. Lisäksi Bluetoothin erinomaisen joustavuuden ansiosta mahdollisuutesi musiikin striimaamiseen ovat todellakin lähes rajattomat.

Sisäänrakennettu Phono -vahvistin vinyylisoittimelle

Liitä levysoittimesi C338 sisäänrakennetun phono esivahvistinliitäntään, jolla saat täydellisen kuuntelunautinnon vinyylikokoelmallesi. MM (Moving Magnet) phono- vahvistimen ja edistyksellisen häiriöttömän teknologian avulla C388 tuo esiin äänilevyjen todellisen pehmeän soundin. RIAA -korjain purkaa äänen täsmällisesti ja tarkasti säilyttäen äänitteen tasapainon ja luonnonmukaisen matalaäänitoiston.

Yhdistettävyyden helppoutta

Runsaiden liitäntöjen avulla, kuten erillinen kuulokevahvistin johon voidaan liittää matalaimpedanssiset studiotason kuulokkeet, varmistetaan että NAD C338 on valmiina mihin tahansa musiikin kuunteluun. Vahvistimen linjatasoisiin sisääntuloihin voit kytkeä eri analogisia musiikin lähteitä. Ne säilyttävät äänitteiden alkuperäisen sisällön ihanteellisesti tarjoten ideaalin tuloimpedanssin todella pienikohinaisen buffer vahvistimen avulla. Digitaalisille ohjelmalähteille on varattu kaksi optista (toslink) ja kaksi koaksiaalista (RCA) digitaalista tuloliitäntää. Subwoofer voidaan myös kytkeä helposti erillisen sub out rca liitännän avulla.

Langaton NAD

NAD Remote langaton ohjaus muuttaa tablettisi tai älypuhelimesi tehokkaaksi kaukosäätimeksi, millä C338 vahvistinta voidaan käyttää, perinteisen mukanatulevan kaukosäätimen lisäksi. Äänenvoimakkuutta, laitteiden asetuksia ja sisääntulon valintoja voidaan hallinnoidaan yksinkertaisilla komennoilla käyttäen sovellutusta, joka on vapaasti ladattavissa Apple App Store tai Google Play Store -palveluista.

PREAMPLIFIER

Line In, Subwoofer Out:

THD (20Hz – 20kHz) <0.005% at 2V out

Signal/Noise Ratio >106dB (IHF; A-weighted, 500mV out, unity gain)

Input Impedance (R and C) 56 kilohm + 100pF

Maximum input signal >4.5Vrms (ref. 0.1% THD)

Output impedance Source Z + 200 ohm

Input sensitivity 50mV (100Hz ref. 500mV out, Volume maximum)

Maximum voltage output -IHF load >4.5V (ref. 0.1% THD)

Line In, Headphone Out:

THD (20Hz – 20kHz) <0.005% at 1V out

Signal/Noise Ratio >105dB (IHF; A-weighted, 32 ohm loads, ref. 2V out, unity gain)

Frequency response ±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Channel separation >56dB at 1kHz

Output impedance 0.5 ohm

GENERAL SPECIFICATIONS

Line In, Speaker Out:

Continuous Output Power into 4 ohms and 8 ohms (Stereo) >50W (at rated THD, 20-20kHz, both channels driven)

IHF Dynamic Power     2 ohm 210W

4 ohm 150W

8 ohm 80W

THD (20Hz – 20kHz)   <0.03% (250mW to 50W, 8 ohm and 4 ohm)

Signal/Noise Ratio   >98dB (A-weighted, 500mV input, ref. 1W out in 8 ohm)

Clipping power   >60W (at 1kHz 0.1% THD)

Peak output current   >18A (in 1 ohm, 1ms)

Damping factor.  >300 (ref. 8 ohm, 20Hz to 6.5kHz)

Frequency response    ±0.3dB (20Hz-20kHz)

Channel separation     1kHz >75dB

10kHz >65dB

Input sensitivity (for 50W in 8 ohm) Line In: 380mV

Digital In: 18% FS

Support bit rate/sample rate Up to 24bit/192kHz

Standby Power <0.5W

Phono In, Speaker Out:

THD (20Hz – 20kHz)    <0.03% at 50W out

Signal/Noise Ratio    >82dB (200 ohm source, A-weighted, ref. 500mV out)

>76dB (MM cartridge source, IHF A-weighted, ref. 500mV out)

Input sensitivity 4.1mV (ref 50W 1kHz 4 ohm out, volume maximum)

Frequency response    ±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Input impedance (R and C)    47 kilohm + 100pF

Maximum input signal at 1kHz    >80 mV rms (ref. 0.1% THD)

DIMENSIONS AND WEIGHT

Dimensions (W x H x D)      435 x 70 x 285mm

Net Weight      4.85kg

Shipping Weight      5.85kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “C338 Hybrid Digital DAC vahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *