Logos MK2, integroitu vahvistin (esillä)

6.373,60

1 varastossa

Kuvaus

Pathos on alusta lähtien etsinyt uusia ratkaisuja ja tehnyt tuotteistaan yhä täydellisempiä, jotta musiikkia voisi kuunnella yhä luonnollisemmin.

Pathos noudattaa tätä lähestymistapaa esittelemällä Pathos Logos -vahvistimestaan yli kymmenen vuoden jälkeen uuden MKII-version.

Pathoksen tapana ei ole juurikaan ollut esitellä päivitettyjä versioita malleistaan, paitsi jos se voi tuoda uskollisille asiakkailleen ja yleisesti kaikille hyvän musiikin ystäville merkittäviä ja merkityksellisiä uusia ideoita.

Logos MKII -mallin alkuperäiseen rakenteeseen on lisätty joukko uusia ratkaisuja, joista osan tarkoituksena on vahvistaa vahvistimen ääntä entisestään, kun taas toiset ratkaisut vastaavat monipuolisuuden ja käytännöllisyyden asettamiin vaatimuksiin, joita vaativa asiakaskunta edellyttää huippuluokan laitteelta.

Huomiota yksityiskohtiin

Logos-vahvistimessa ensimmäistä kertaa toteutettuja uudentyyppisiä ratkaisuja on putkien anodisen polarisaation jännitteen nostaminen. Tämän tarkoituksena on niiden optimoiminen ja suuremman lineaarisuuden saavuttaminen ja siten äänenlaadun yleinen paraneminen erityisesti eheyden ja erotuskyvyn parantamisen osalta. Esivahvistinputken stabiloitu tehonsyöttö ja elektrolyyttikondensaattorien tarkempi rinnakkainsijoitus koko signaalipolulla (ja erityisesti lähellä kutakin MOSFET-pääteastetta) mahdollistaa arvokkaan ”nopean energian” varannon ylläpitämisen, mikä kuuntelun aikana merkitsee parempaa dynamiikkaa, yksityiskohtaisuutta ja rytmikkyyttä.

Miellyttävä kuuntelukokemus

Vahvistimessa on myös lukuisia käytännöllisyyttä parantavia innovaatioita, jotka helpottavat vahvistimen käyttöä, kuten: mahdollisuus tallentaa äänenvoimakkuustasot erikseen kullekin sisäänmenolle, digitaalisten ja analogisten sisäänmenojen välisen vahvistuksen erottaminen, millä varmistetaan eri äänilähteiden tasojen yhtenevyys, sekä viimeisimmissä ETY-säännöksissä asetettujen energiankulutusrajojen mukainen, kaukosäätimestä asetettava valmiustila.

Digitaalinen musiikki

Laitteeseen voidaan liittää valinnainen, integroitu, korkealaatuinen 24-bittinen 192 kHz DAC, joka laajentaa liitäntämahdollisuuksia kahdella digitaalisella S/PDIF-sisäänmenolla ja yhdellä USB-sisäänmenolla, mikä mahdollistaa monipuolisen digitaalisten äänilähteiden hallinnan. Tämän ansiosta Logos MkII on ihanteellinen vahvistin digitaalisen musiikin kuunteluun.

Ongelmien ennakointi

Vahvistimeen on myös lisätty Hall-anturilla toteutettu suojaus oikosulkuja ja ylikuormituksia vastaan; laite on näin suojattu kaiuttimien ja sisäisten toimintahäiriöiden aiheuttamilta oikosuluilta. Suojaus koskee tässä tapauksessa myös itse kaiuttimia, mutta se ei heikennä äänisignaalin laatua.

Proosa

Logos on hybridivahvistin, jonka teho on 110 W / kanava 8 ohmiin ja 220 W 4 ohmiin, ja siinä on käytetty ECC88-esivahvistinputkia. Pääteasteena on A/B-luokan MOSFET voimakkaasti polarisoituna, signaali on täysin balansoitu putkeen saakka. Tämän ansiosta laitteella voidaan täysin hyödyntää balansoitua lähdettä, kuten Pathos Digit tai Pathos Endorphin. Voimakkuuden säätö on toteutettu puhtaasti resistiivisellä analogisella piirillä, jossa on digitaalinen ohjaus, laitteessa on vakio tulo- ja antoimpedanssi, suojattu virtamuuntaja, joka on suljettu dispersion estämiseksi, ja säädettävä näytön kirkkaus. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata kauko-ohjaimella.

Type Integrated stereo amplifier, Hybrid technology. Preamplifier stage Tube (2×6922 ECC88), class A Final stage; Mosfet, class AB
Output Power 2×110 W RMS@8Ohm (Both channel driven)
Frequency response 5Hz – 140KHz ± 0,5dB
Max input voltage 6V RMS
Input sensitivity 500mV RMS (39dB Gain)
Input impedance 32KOhm unbalanced, 20KOhm balanced
Output polarity Non- inverting. Balanced pin 2 +
Volume regulator Burr Brown PGA2310 (100 steps)
Dumping Factor 360@8Ohm
THD 0,02% @ 1W; 0,2% @ 110W
S/N Ratio >90dB
Power requirements 200W @ 100WPC / 130W @ zero volume < 0,5W@standby
Connections
Analogue inputs 2 balanced XRL line, 5 unbalanced RCA line
Outputs 1 Pre out stereo line, 1 sub out mono line
Digital inputs Installation of (optional) HiDac board is required to enable these inputs
1 USB port type ”B”, 2 SPDIF coaxial
Drivers available for Windows up to 8 and Mac OSx up to 10.09;
for Mac OSx 10.10 and later we suggest M2Tech HiFace adapter (optional)
Dimensions
Amplifier 420mm (D) x 430mm (W) x 170mm (H)
Packed 600mm (D) x 600mm (W) x 350mm (H)
Weight (net / packed) 28Kg / 30Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Logos MK2, integroitu vahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *