Volterra 2, reference sarja (esillä)

13.600,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

REFERENSSIÄÄNTÄ JA VAHVAA VISUAALISTA ILMETTÄ

Volterra tarjoaa täyteläistä, moitteetonta äänenlaatua, epätavanomaisia elektroakustisia ratkaisuja ja erottuvaa italialaista muotoilua.

Tämä lattiakaiutin ilmentää Rosso Fiorentino -brändin perintöä ja sen nyt jo klassiseksi muodostunutta, omaperäistä tyyliä.
Esteettiseltä kannalta katsottuna Volterra series 2:ssa on säilytetty suurin osa edeltäjänsä alkuperäisestä muodosta ja mittasuhteista. Se on silti suunniteltu kokonaan uudelleen, ja siinä ovat mukana kaikki viimeisimmän teknisen kehityksen mukanaan tuomat uutuudet.

Volterra kotelon rakenne on modulaarinen, ja se on ensimmäisiä Rosso Fiorentinon kaiuttimia, jossa samassa komposiittirakenteessa on käytetty mekaanisesti erilaisia materiaaleja. Kukin materiaali absorboi ja vaimentaa toisen järjestelmässä käytetyn materiaalin resonanssitaajuutta. Tämän ”ryhmätyön” tuloksena saadaan uskomattoman tukeva ja vakaa kotelo, jossa paneelien värähtelyt ovat huomattavasti aiempaa vähäisempiä, jolloin äänen hienot mikro- ja makrodynaamiset yksityiskohdat saadaan parhaiten esiin.
Tätä konseptia on Volterra series 2:ssa kehitetty edelleen lisäämällä sivuille ylimääräisiä alumiinilevyjä, uusia ja edistyneitä sisäpuolisia vaimennustyynyjä sekä kiinnitysjärjestelmä, joka pitää basso-keskiäänielementin ja bassoelementin magneetit vakaasti kiinni, mikä merkittävästi vähentää niiden aiheuttamien ei-toivottujen värähtelyjen siirtymistä kaiutinelementistä kotelon etupaneeleihin. Lisäksi jokainen moduuli (ylä-, keski- ja alamoduuli) on eristetty muista käyttämällä kumiosia, jotka liittävät moduulit toisiinsa ilman, että ne olisivat suoraan kosketukseen toistensa kanssa.

HYBRIDI REFLEKSIKOTELO / SULJETTU KOTELO

Volterra on 2,5-tielattiakaiutin. Tämän järjestelmän ytimenä oleva kaiutinelementtien topologia edustaa kaiuttimien suunnittelussa ainutlaatuista lähestymistapaa. Sen optimoitu kaksoishybridiratkaisu, jossa 6,5 tuuman basso-keskiäänielementti on refleksikotelossa ja 8 tuuman bassoelementti suljetussa kotelossa. Tämän ansiosta Volterran taajuusvaste on uskomattoman laaja ja hallittu, ja kiehtova äänimaailma tarjoaa runsaasti dynamiikkaa ja yksityiskohtaisuutta. Tärkeää on myös se, että kaiutin mahtuu täydellisesti monenlaisiin asuintiloihin.

20 KHZ:N YLÄPUOLELLAKIN ON ELÄMÄÄ

Kaiuttimen etupaneelin yläosassa on Rosso Fiorentinon tavaramerkiksi muodostuneet silkkidiskanttielementti sekä uusi superdiskanttina toimiva nauhaelementti, jotka luovat hämmästyttävän yksityiskohtaisen ja laajan taajuusvasteen korkeilla taajuuksilla. Uuden superdiskanttina toimivan nauhaelementin laaja dispersio täydentää täydellisesti sulavaa ja yksityiskohtaisesti ääntä toistavaa 28 mm:n neodyymi-silkkidiskanttielementtiä. Superdiskantin toistama taajuusalue alkaa noin 30 kHz:stä ja ulottuu aina 100 kHz:iin saakka. Tuloksena oleva laajakaistainen taajuusvaste lisää huomattavasti toistettavan äänen ”ilmavuutta” ja luonnollisuutta ja tekee siitä todella kolmiulotteista. Nykypäivänä Volterran huomattavan laaja taajuusvaste on vielä mielenkiintoisempi, kun korkearesoluutioiset digitaaliset tallennusmuodot yleistyvät vinyylilevyjen rinnalla.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi
2,5-tielattiakaiutin, jonka refleksiaukko on takana/suljettu lattiakaiutin
Suositeltu vahvistinteho
70–200 W 8Ω:iin leikkaamattomalla äänisignaalilla
Herkkyys
87 dBspl (2,83 V, 1 m)
kotelo
monikerroksinen komposiittirakenne, joka koostuu alumiinilevyistä, HDF-kuitulevystä ja kumisista vaimennuselementeistä
3 erilaista sisäpuolista vaimennusmateriaalia
Nimellisimpedanssi
6 Ω (vähintään 3 Ω)
Mitat
Korkeus: 1 070 mm (42,1”), mukaan lukien sokkeli ja piikit
Leveys: 280 mm (11”)
Syvyys: 310 mm (12,2”) – 375 mm (14,8”) sis. sokkelin
Kaiutinelementit
1 x superdiskanttina toimiva nauhaelementti
1 x ø 28 mm:n (1,1”) neodyyminen silkkidiskanttielementti
1 x ø 165 mm:n (6,5”) Nomex-kartio-bassoelementti
1 x ø 200 mm:n (8”) Nomex-kartio-bassoelementti
Nettopaino
40 kg (88,2 lbs) / kpl
Taajuusvaste (±3 dB)
38 Hz–100 kHz (tyypillinen huonetilan basso vast. -6 dB @ 35 Hz)
Kotelon pintakäsittely
musta mattapintainen alumiininen etupaneeli
erityinen Rosso Fiorentinon silkinpehmeä, musta mattapinnoite
keskimmäisissä sivupaneeleissa nahkapäällyste
Jakotaajuudet
60 Hz–2,2 kHz
Sivupaneelit
Kiiltävä musta
Luonnonvärinen italialainen pähkinäpuu
Mukautettu nahkapäällysty

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Volterra 2, reference sarja (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *