Pienza 2, prestige sarja (esillä)

4.200,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

KAPEA RAKENNE, TÄYTELÄINEN ÄÄNI

Uusi Pienza series 2 on uudelleen mietitty ja suunniteltu järjestelmä, joka vie kapearakenteisten kaiuttimiemme suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Sen suorituskyky on ehdottomasti sen fyysistä kokoa suurempi. Näin oli jo aikaisemmassa mallissa, mutta nyt kaiuttimen muotoilu on entistäkin houkuttelevampi ja tyylikkäämpi.

Pienze series 2:ssa on takana sijaitseva refleksiaukot, kuten edellisessäkin versiossa, ja niitä on kehitetty edelleen.
Kotelon tilavuutta on kasvatettu 10 %:lla, ja matalien taajuuksien toiston parantamiseksi ja särötason pienentämiseksi 5,25 tuuman basso-keskiäänielementi suunniteltiin uudelleen keskittyen kelan tuuletusjärjestelmään ja ripustusmateriaaliin.

Äänenlaatua parantaa myös alapuolella oleva alumiininen, uudelleen suunniteltu, ulospäin avautuva refleksiaukko. Se vahvistaa osaltaan hyvin vaimennettua mutta voimakasta matalien taajuuksien toistoa.
Edellisessä Pienza-mallissa käytetty 1” neodyyminen surround-silkkidiskanttielementti on osoittanut erinomaisen kokonaissuorituskykynsä, ja siksi päätimme käyttää sitä myös uudessa mallissa. Täysin uuden jakosuotimen ja entistä lineaarisempien basso-keskiäänielementtiensä ansiosta tämä kaiutin on kokonaan uudistunut. Rinnakkaismallinsa Certaldo tapaan myös Pienzan kotelo on erittäin hienostunut, ja siinä on käytetty mekaanisesti erityyppisiä materiaaleja, joiden ansiosta sen kotelo hyvin jäykkä ja resonoimaton. Tämän ansiosta upean tarkasti ja yksityiskohtaisesti soivat kaiutinelementit toimivat selkeästi ja dynaamisesti.

Pienza series 2:ssa käytetään täysin uudelleensuunniteltua, entistä tehokkaampaa jakosuodinta, joka tukee paremmin matalia taajuuksia ja joka impedanssi on käytännössä ”resistiivinen”, jolloin tätä kaiutinmallia voidaan käyttää hyvin erityyppisten laitteiden kanssa.
Laadukkaat komponentit, kuten ClarityCapin valmistamat räätälöidyt Rosso-kondensaattorit, paksukalvoiset resistorit ja uudet, Italiassa valmistetut induktorimme tekevät kaiuttimen täyteläisestä äänestä hienostuneemman ja dynaamisemman.

Kapean kaiuttimen muotoilu on yksinkertaista ja puhdasta, ja rakenteen arvokkaat yksityiskohdat korostavat sen hienostunutta visuaalisesta ilmettä.
Kapea, tyylikäs lattiakaiutin on suunniteltu sulautumaan tyylikkäästi kotiisi, ja sen äänenlaatu vastaa paljon suuremman kaiuttimen tuottamaa ääntä.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi
2-tiebassorefleksilattiakaiutin, takana sijaitseva refleksiauko
Herkkyys
87 dBspl (2,83 V, 1 m)
Nimellisimpedanssi
8 Ω (vähintään 5 Ω)
Kaiutinelementit
1 x ø 25 mm:n (1”) neodyyminen silkkidiskanttielementti
2 x ø 130 mm:n (5,25”) lasikuitukomposiittinen kartio-basso-keskiäänielementti
Taajuusvaste (±3 dB)
55 Hz–30 kHz (tyypillinen huonetilan basso vast. -3 dB @ 30 Hz)
Suositeltu vahvistinteho
50–200 W 8 Ω:iin leikkaamattomalla äänisignaalilla

Mitat
Korkeus: 340 mm (42,3”)
Leveys: 195 mm (9,4”)
Syvyys: 262 mm (12”)
Nettopaino
10 kg (22 lbs) / kpl
Kotelon pintakäsittely
musta mattapintainen alumiininen etupaneeli
erityinen Rosso Fiorentinon silkinpehmeä, musta mattapinnoite
Sivupaneelit
Kiiltävä musta
Luonnonpähkinäpuu
Mukautettu nahkapäällyste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pienza 2, prestige sarja (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *