Certaldo 2, prestige sarja (esillä)

7.860,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

KAPEA RAKENNE, TÄYTELÄINEN ÄÄNI

Uusi Certaldo series 2 on uudelleen mietitty ja suunniteltu järjestelmä, joka vie kapearakenteisten kaiuttimiemme suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Sen suorituskyky on ehdottomasti sen fyysistä kokoa suurempi. Näin oli jo aikaisemmassa mallissa, mutta nyt kaiuttimen muotoilu on entistäkin houkuttelevampi ja tyylikkäämpi.

Certaldo series 2:ssa on takana ja pohjassa sijaitsevat refleksiaukot, kuten edellisessäkin versiossa, ja niitä on kehitetty edelleen.
Kotelon tilavuutta on kasvatettu 10 %:lla, ja matalien taajuuksien toiston parantamiseksi ja särötason pienentämiseksi 5,25 tuuman basso-keskiäänielementit suunniteltiin uudelleen keskittyen kelan tuuletusjärjestelmään ja ripustusmateriaaliin.

Äänenlaatua parantaa myös alapuolella oleva alumiininen, uudelleen suunniteltu, ulospäin avautuva refleksiaukko. Se vahvistaa osaltaan hyvin vaimennettua mutta voimakasta matalien taajuuksien toistoa.
Edellisessä Certaldo-mallissa käytetty 1” neodyyminen surround-silkkidiskanttielementti on osoittanut erinomaisen kokonaissuorituskykynsä, ja siksi päätimme käyttää sitä myös uudessa mallissa. Täysin uuden jakosuotimen ja entistä lineaarisempien basso-keskiäänielementtiensä ansiosta tämä kaiutin on kokonaan uudistunut. Rinnakkaismallinsa Pienzan tapaan myös Certaldon kotelo on erittäin hienostunut, ja siinä on käytetty mekaanisesti erityyppisiä materiaaleja, joiden ansiosta sen kotelo hyvin jäykkä ja resonoimaton. Tämän ansiosta upean tarkasti ja yksityiskohtaisesti soivat kaiutinelementit toimivat selkeästi ja dynaamisesti.

Certaldo series 2:ssa käytetään täysin uudelleensuunniteltua, entistä tehokkaampaa jakosuodinta, joka tukee paremmin matalia taajuuksia ja joka impedanssi on käytännössä ”resistiivinen”, jolloin tätä kaiutinmallia voidaan käyttää hyvin erityyppisten laitteiden kanssa.
Laadukkaat komponentit, kuten ClarityCapin valmistamat räätälöidyt Rosso-kondensaattorit, paksukalvoiset resistorit ja uudet, Italiassa valmistetut induktorimme tekevät kaiuttimen täyteläisestä äänestä hienostuneemman ja dynaamisemman.

Kapean kaiuttimen muotoilu on yksinkertaista ja puhdasta, ja rakenteen arvokkaat yksityiskohdat korostavat sen hienostunutta visuaalisesta ilmettä.
Kapea, tyylikäs lattiakaiutin on suunniteltu sulautumaan tyylikkäästi kotiisi, ja sen äänenlaatu vastaa paljon suuremman kaiuttimen tuottamaa ääntä.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi
2,5-tiebassorefleksilattiakaiutin, takana ja pohjassa sijaitsevat refleksiaukot
Herkkyys
88 dBspl (2,83 V, 1 m)
Nimellisimpedanssi
8 Ω (vähintään 5 Ω)
Kaiutinelementit
1 x ø 25 mm:n (1”) neodyyminen silkkidiskanttielementti
1 x ø 130 mm:n (5,25”) lasikuitukomposiittinen kartioelementti keskiäänille
2 x ø 130 mm:n (5,25”) lasikuitukomposiittinen kartio-basso-keskiäänielementti
Taajuusvaste (±3 dB)
40 Hz–30 kHz (tyypillinen huonetilan basso vast. -3 dB @ 30 Hz)
Jakotaajuudet
200 Hz–2,5 kHz
Suositeltu vahvistinteho
50–150 W 8 Ω:iin leikkaamattomalla äänisignaalilla

Mitat
Korkeus: 1075 mm (42,3”)
Leveys: 24 mm (9,4”)
Syvyys: 305 mm (12”)
Nettopaino
28 kg (61,7 lbs) / kpl
Kotelon pintakäsittely
musta mattapintainen alumiininen etupaneeli
erityinen Rosso Fiorentinon silkinpehmeä, musta mattapinnoite
Sivupaneelit
Kiiltävä musta
Luonnonpähkinäpuu
Mukautettu nahkapäällyste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Certaldo 2, prestige sarja (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *