Elba 2, classic sarja (esillä)

5.675,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Elba series 2 valmistetaan Italiassa käsityönä korkealaatuisista materiaaleista, ja siinä on kaksi 6,5 tuuman bassoelementtiä, joissa kummassakin on optimaalisen jäykkyyden ja kalvon resonanssien hyvän vaimennuksen saavuttamiseksi päällystetyt kartioelementit ja uudelleensuunnitellut käämit, jotka minimoivat tehokompression.

Kaksi basso-keskiäänielementtiä toimivat tuulettuvassa tilassa, ja refleksiaukot on sijoitettu suoraan sekä ylemmän että alemman bassoelementin taakse, mikä huomattavasti lyhentää niiden aikaviivettä. Jokainen alumiinilla vaimennettu refleksiaukko on uudistettu optimoimalla turbulenssi ja mukauttamalla niitä kaiutinelementtien uusien parametrien mukaisesti. Tuloksena on järjestelmä, jossa on laajemmat bassotaajuudet ja jonka hallinta on parantunut edeltävään malliin verrattuna.

Kaiuttimen yläosassa on 26 mm leveä, kaksoismagneetilla varustettu surround-silkkidiskanttielementti, jonka korkeiden taajuuksien taajuusvaste ulottuu noin 40 kHz:iin ja jonka off-axis-dispersio on erinomainen.
Elban korkea laatu ei kuitenkaan rajoitu sen kaiutinelementteihin.

Uudelleensuunniteltu jakosuodin on piilossa oleva, mutta kriittisen tärkeä ominaisuus, joka yhdistää kaiutinelementit huolellisesti toisiinsa ja tuottaa yhtenäisen äänimaiseman sekä pysty- että vaaka-akselilla ja antaa Elballe huomattavasti rajoitetun impedanssin, minkä ansiosta se on yhteensopiva hyvin monenlaisten vahvistimien kanssa. ClarityCapin erityisesti Rosso Fiorentinolle suunnittelemien, audiokäyttöön tarkoitettujen kondensaattorien käyttö yhdessä uusien Italiassa valmistettujen induktorien ja paksukalvoisten resistorien kanssa takaa, että kaiuttimen piirit edustavat huippulaatua.

Kauniisti viimeistellyssä, ammattitaitoisten italialaisten käsityöläisten valmistamassa kotelossa käytetään monikerrosrakennetta, joka hieman hienostuneemmassa muodossa löytyy kaikista malleistamme.
Mekaanisesti erilaisista materiaaleista valmistettujen monikerroksisten paneelien käyttö takaa tukev ja vaimennusominaisuuksien oikean tasapainon, mikä muodostaa perustan puhtaalle ja voimakkaalle äänelle.
Rakenne on yksinkertainen, puhdas ja tyylikäs, ja sen tekniikkaa, asiantuntemus ja suorituskyky ovat tyypillisiä Rosso Fiorentinon kaiuttimille. Tämä lattiakaiutin sulautuu kotiisi ja tuottaa dynaamista ja kiehtovaa huippuluokan ääntä.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi
2,5-tielattiakaiutin, jonka refleksiaukko on takana
Herkkyys
88 dBspl (2,83 V, 1 m)
Nimellisimpedanssi
6 Ω (vähintään 4 Ω)
Kaiutinelementit
1 x ø 26 mm:n (1”) käsin valmistettu tekstiilidiskantti, laaja surround
2 x ø 165 mm:n (6,5”) pinnoitettu lasikuituinen kartio-bassoelementti
Taajuusvaste (±3 dB)
40 Hz–30 kHz (tyypillinen huonetilan basso vast. -3 dB)
Jakotaajuudet
60 Hz–2,2 kHz
Suositeltu vahvistinteho
30–150 W 8 Ω:iin leikkaamattomalla äänisignaalilla

Mitat
Korkeus: 1050 mm (41,3”)
Leveys: 236 mm (9,3”)
Syvyys: 290 mm (11,4”)
Nettopaino
27 kg (59,5 lbs) / kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elba 2, classic sarja (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *