ULTRA FEET LEVEL 2 HOPEA, Jalat laitteiden alle 4kpl

175,00

9 varastossa

Kuvaus

Ensimmäinen täysin laboratoriotestattu eristysjärjestelmä.

Se vähentää dramaattisesti mahdollisuutta, että negatiiviset värähtelyt pääsevät komponentteihisi, hajottamalla energiaa lämmön muodossa. Keskittyminen näyttämöön, tarkemmat yksityiskohdat ja lisääntynyt dynamiikka ovat vain joitain parametreista, jotka hyötyvät siitä.

Ultra Feet on syntynyt optimoimaan viskoelastiset materiaalit kuormituksesta riippuen, mikä tekee tietystä tuotteesta, jolla on rajallinen hyödyllinen valikoima ja tarkat parametrit: vastustamme itse asiassa täysin kaikkia tuotteita, joilla ei voi olla samaa tehokkuutta.

Ultra Feet on todella saatavana neljällä tasolla (mitoiltaan ja suorituskyvyltään).
Jokainen niistä on kalibroitu tietylle kuormitusvara-alueelle kahdella tai kolmella eri vaimennusmateriaalilla (riippuu tasosta): Vicoter on testannut ne kaikki .

NELJÄ MALLIA, JOTKA ON SUUNNITELTU OPTIMOIMAAN ELEKTRONIIKAN TEHOKKUUS

• Jokaisen tason korkeus on säädettävissä: tämä takaa asetuksesi hienosäätöä.
• Technogel® irrottaa korkeammat tasot: markkinoiden paras nestemäinen kiinteä materiaali. Technogel® yhdistää 3D-nesteen muodonmuutoksen, siten suurimman vaimennusnopeuden, kiinteän muistimuodon kanssa, joka takaa tasaisen suorituskyvyn sen käyttöiän ajan.
• Jokainen jalka on irrotettu molemmilta puolilta (hylly ja elektroninen), mikä tekee siitä täysimittaisen itsenäisen järjestelmän. Elektroniikka kelluu sen päällä välttäen kaikenlaista mekaanista kytkentää.

Kokonaispainokapasiteetti (4 ultrajalan sarja)

Taso 2 HOPEA välille 0,1 – 10kg

• Halkaisija: 4cm
• Korkeus: 2,9cm
• Väri: hopea

Ultra Feet toimii täydellisesti jokaisen elektroniikan alla, ja sitä suositellaan voimakkaasti lähteiden (levysoitin ja CD-soitin) alla.
Ultra Feet ei ole universaali, suosittelemme noudattamaan kuormituskaavion osoittimia parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Jokainen Ultra Feetlevel on linkitetty tiettyyn tuotesarjaan (esimerkiksi Level 2 / Classic Line ) materiaalien ja budjetin perusteella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ULTRA FEET LEVEL 2 HOPEA, Jalat laitteiden alle 4kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *