Inpol Heritage MkII, integroitu vahvistin (esillä)

23.188,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

InPol Heritage edustaa INPOLin edesmenneen perustajan, suunnittelijan ja keksijän, insinööri Gianni Borinaton perintöä.

Pathoksen tekninen suunnittelutiimi pääsi tämän ennennäkemättömän projektin myötä korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Tämän tuotteen suunnitteluun käytettiin valtavasti aikaa, siinä on käytetty korkealaatuisimpia komponentteja, ja sen rakennetta leimaa Pathokselle ominainen pyrkimys välttää kompromisseja.

Uudesta InPoL2 MkII:sta ja InPoL Legacysta saatujen kokemusten perusteella olemme muuttaneet InPoL Heritagea vastaavasti.

Virtalähdeosa on kaksinkertainen, joten vahvistin on kaksoismono. Olemme lisänneet jäähdytyselementin, joka lisää säteilevää pintaa ja mahdollistaa MOSFETien paremman paikantamisen.

Näiden parannusten ansiosta saavutimme paremman dynamiikan erityisesti matalilla taajuuksilla ja paransimme tehoa impedanssin funktiona.

Teho pysyy ennallaan, kuten myös esteettinen muotoilu. Yksikkö on 14 cm pidempi kuin edeltäjänsä, ja siinä on uudet suljetut VU-mittarit ja WBT-kaiutinliittimet. Painoa on tullut lisää myös 22kg.

Älykkäästi ohjattu biaksen ja vahvistuksen tason säätö tapahtuu digitaalisesti samalla mikroprosessorilla, joka vastaa äänenvoimakkuudensäädöstä. Tämä takaa itse vahvistimen suorituskyvyn ja sen kyvyn tuottaa tehokkaasti ääntä kaiuttimiin.

Valinnaisen HiDac Mk2 -muuntimen ansiosta laite täyttää erinomaisesti myös niiden musiikin ystävien toiveet, jotka haluavat parasta äänentoistoa uusimmista digitaalisista lähteistä.

INPOL (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Tracker) on Pathos Acousticsin patentoima järjestelmä, joka on saavuttanut suuren suosion ja voittanut monia palkintoja.

INPOL-laitteiden ääni on hyvin persoonallinen, ja se saavutetaan vain käyttämällä tätä täysin balansoitua A-luokan kytkentää, jossa on yksi puolijohteilla toteutettu, tracker-kokoonpanossa oleva komponentti, ja jonka virran ja jännitteen vahvistus on voimakas. Putkivahvistin vahvistaa tulosignaalin jännitettä, ja INPOL tuottaa virran kaiuttimille ilman, että lisävahvistus on tarpeen. Signaalia käsitellään siten vain putkivahvistimissa, ja se vastaa kaikilta osin alkuperäistä signaalia. Sen laatu, puhtaus ja harmoninen sisältö pysyvät muuttumattomina.

Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan A-luokan teoreettisen lähtötehon kasvattamisen 25–50 %. Lisäksi antoimpedanssi on matala. Tämä on vaimennuskertoimen kannalta olennainen seikka, ja double INPOL parantaa sitä edelleen.

InPol Heritage on aidosti balansoitu puhdas A-luokan integroitu vahvistin, jossa käytetään uusimman sukupolven double INPOL -kytkentöjä.

Sen voimakas 80 watin INPOL-teho tuottaa tehokkaasti ääntä kaikentyyppisiin 4–8 ohmin kaiuttimiin ja luo uskomattoman ja emotionaalisesti liikuttavan äänimaailman.

InPol Heritage tarjoaa parasta mahdollista Pathos-laatua, joka on monivuotisen tutkimus- ja testaustyön tulosta. Tämä tuote on italialaista käsityötä – audiofiilien tuottamana audiofiilejä varten.

Type Reference stereo integrated amplifier Pure class A – double INPOL technology – fully balanced- digital Bias/gain set technology
Tubes 2 x ECC803S tung-sol
2 X 6H30 Sovtek
Output power 2 x 80W@ 8 Ohm,
Frequency response 2Hz – 200KHz ± 0.5db
Max input voltage 10VRMS
Input sensitivity 780mVRMS
Input impedance 20KOhm
Volume regulator purely resistive relays
THD 0,1% @ 80W
S/N Ratio > 100dB
Gain 33 db Unbalanced 39 db Balanced
CONNECTIONS
Analog inputs 2 balanced XRL line, 4 unbalanced RCA line
Digital inputs Installation of optional HiDac Mk2 board is
required to enable these inputs
1 USB port type “B”, 1 SPDIF coaxial,
1 SPDIF optical,
Outputs 1 Pre out stereo line Unbalanced RCA
1 Pre out stereo line Balanced XLR
Output gain selectable in 4 positions
Pre-output phase can be selected
Dimensions 700mm (D) X 450 (W) X 230mm (H)
Net Weight: 80Kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inpol Heritage MkII, integroitu vahvistin (esillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *